pivo alko/nealko väčšinou českých výrobcov ... občas príležítostne nejaká dobrá domáca pálenka ...a nesmiem zabudnúť na domáce české víno, ktoré kupujeme v vinnej oblasti Mikulov
@interrupcio no urobili sme vynimku takze pivo s borovickou, pivo same, vodka, bechera, a hruska! spis hruska vino nemam rada a rum nemam rada a sladke blbosti nemam rada aaaa domacu mam rada (akoze co dom dal)
@kaylee no nic moc teda... ale domace palene mam rad.. teda nie co dom da, ale co sa vypali z normalneho ovocia a nie z kukurice a daju tam hocijaku aromu...
Jim Beam alebo Captain Morgan. Ale z môjho okolia každý pije iba hrušky, vodky a podobné pičoviny a z toho sa idem dogrcať iba keď to cítim (fakt nechápem, ako to môžte piť, pfuj). Takže nepijem skoro nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Vodka , zapita slabsou vodkou
Jedine pivko
inak príležitostne (vždy, keď je príležitosť ), tak pivo alebo hocičo okrem vodky, domácej a pod.
ale take exkluzivne miesane toto
filip
ale inak obľubujem malibu, spišskú hrušku a červený dobrý sladký strik
neznasam vodku..ked uz tak jedine konskenkorvu
dáme si taký super večer, keď príde !!
ja viem, na úrovni
jasné, že neprehĺtam
keď sa dostanem do švungu, tak si aj zafajčím.......filip
proste som notas
O
D
K