akože zvyknem sa ráno niekedy hanbiť za to, čo som pokecala, ale tak úprimnosť, žejó.
a minule som sa okrem kamaráta, s ktorým sa vždy pobijeme a ja mám potom krásne modriny pobila s úplne neznámym chlapcom. nepamätám si, prečo, ale asi ma otravoval - ja som sa ho chcela zbaviť nipple twisterom, ale on potom zrobil nipple twister mne. cez podprsenku to síce išlo ťažšie... niežeby som sa za to hanbila, ale tak zase kopa známych a kamarátov tam bola a tak sa trochu potom zo mňa smiali
neviem viem ... ... čo som sa opila týždeň pred 16 tkou... čo zakončilo moju pijanskú kariéru.... taká som vživote opitá nebola a ani nebudem...
a nekonalo sa žiadne také ako raz čo tu bola fotka s ožratými holými babami... to mi nehrozí ani v najsam napitejšom stave... len som blabovtala, spievala s kamarátmi a najtrápnejšie bolo to že som bola tak strašne opité, poniesli ma domov a grcanice pred hajzel a z okna to vše janbila som sa pol roka neskutočne ale teraz sa dobre smejem nad svojou jebnutosťou ach aký sme len boli
keď som sa mi odlomil kúsok zubu na flaske od piva a potom som behala po celej zeleznej a kazdeho sa pytala ci mam cely zub alebo odlomene.. alebo keď som išla a oproti taka skupina ludi a mne padli nohavice alebo keď som grcala v jednom podniku a dosiel tam manager ze to su jedine damy v celom podniku ci ich mozem uvolnit a nechala rozhadzanu celu kabelku na sedacke..
a inak nic take hrozne kamaratom sa stali aj horsie veci
@12 a dopadlo to tak ze ma nalozili do auta, hlava von oknom a grcala som zajazdy.. ale iba dvakrat sa stalo ze som to takto prehnala, ale uz som poucena
viac krat sa mi podarilo poriadne opit ale za co sa najviac hanbim a najradsej by som to cele vratila spät, bolo ked som mala 16 a boli sme v jednom bare cez vikend a bolo tam strasne vela ludi a ja uz chytena som sa s kazdym davala do reci, trepala som dve na tri, chalani zobrali mne a kamoske par poharikov, ale my sme mali v sebe uz jednu flasku vina ktoru sme si dali predtym nez sme dosli do toho baru a potom sme sli do letnej zahrady zafajcit a tam som spadla a udrela som si hlavu a z obocia mi sla trocha krv a hned ma ratovali, dvihali a ja som uz odvtedy nevedela poriadne stat na nohach, museli mi volat taxik... ale tak to bolo dobre, vsetko v pohodea zrazu ma beru dnu a nevedia mi styria obliect bundu a rano monokel ako teraz uz sa na tom smejem, ale vtedy som sa hanbila jak pes este par tyzdnov ale kazdy sa predsa uci z vlastnych chyb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja sa skorej hanbim za niektore veci ktore som porobila triezva vplyvom akutnej puberty a veku 13 rokov O__O
a minule som sa okrem kamaráta, s ktorým sa vždy pobijeme a ja mám potom krásne modriny pobila s úplne neznámym chlapcom. nepamätám si, prečo, ale asi ma otravoval - ja som sa ho chcela zbaviť nipple twisterom, ale on potom zrobil nipple twister mne. cez podprsenku to síce išlo ťažšie... niežeby som sa za to hanbila, ale tak zase kopa známych a kamarátov tam bola a tak sa trochu potom zo mňa smiali
a nekonalo sa žiadne také ako raz čo tu bola fotka s ožratými holými babami... to mi nehrozí ani v najsam napitejšom stave... len som blabovtala, spievala s kamarátmi a najtrápnejšie bolo to že som bola tak strašne opité, poniesli ma domov a grcanice pred hajzel a z okna to vše janbila som sa pol roka neskutočne ale teraz sa dobre smejem nad svojou jebnutosťou ach aký sme len boli
a inak nic take hrozne kamaratom sa stali aj horsie veci