Ide o to,ze si alkohol pomahame odburat nejake blokz,ci uz sa potrebujeme vyventilovat,vyburit,zabudnut alebo len tak od chuti.
Je zdrave ist peso do skoly? Na jednej strane super,ze sa organizmus rychlejsie nastartuje na druhej ist peso popri hlavnej ceste ,tak to dovi,dopo,jako keby si vyfajcil krabicku cigariet denne.
ako sa to vezme...ja ho nepijem,ale zevraj su v nom aj nejake vitaminy...ale na druhej strane ked ho pijes castejsie,mozes z neho aj pribrat alebo ti narastie dost brucho,poznam to z par znamych ktori casto piju pivo,veru by som nechcela mat telo ako oni
zaleží že či piješ za učelom uhasiť smed alebo sa nadrbať aby si netrafil domov tak ti poviem ja to robím za učwlom číslo jedna a ešte nikdy sa mi nestalo že by mi bolo špatne a už to tak robím cca. 1 rok tak všetko z mierov a hovorím bydeš ako ryba
@8 pokial viem,tak cervene vino pomaha rozsirovat cievy...takze je dobre.
A opakujem,ak mam psychicke problemy,nepomozu mi lieky,raz za cas,sa rozbijem,vyplavim bordel z hlavy,pobijem sa s vnutornymi demonmi a je klud ,pokracujem dalej.
@smejko21 o pive sa hovorí že je to vitamín B v tekutej podobe... Bčko je skoro vo všetkom, teda okrem B12 to je iba v mäse, živočíšnych výrobkoch (možno ešte niekde, neviem presne)
pitia piva je zdrave (pokial sa z neho neozieras kazdy den) ale povedzme ze jedno velke pivo denne je uplne v pohode (aj dve-tri . A je totalna sprostost ze z piva rastie brucho, pivo naopak podporuje travenie lenze ked si ku pivu das nejaku poriadnu klobasu atd tak potom ano narastie ti aj brucho Ale iba z piva nie.
neviem kto vám povedal že pitím piva vám narastie brucho. To je len mýtus. Ide o to, že pivo podporuje trávenie, a tým pádom sa mi rýchlejšie ulaví po jedle, a som skor hladný ako pred tým. takže preto sa hovorí že sa od piva priberá. A nehovorím že je pivo zdravé, ale nie je ani škodlivé. Ked si dáš do týždna 2-3 pivká, tak podla mna to je len dobré, ale mne pomáha lebo ja som asi alkoholik a ja ked si večer po večeri dám pivko, tak sa mi ovela lepšie zaspáva, a proste som v lepšej pohode a áno má vitamíny B, a aj víno je zdravé, ale to je už dokázané - 2 deci denne je velice zdravé. Ale nie že celý týžden som nevypil vôbec, a tak si potom v piatok dám liter treba s mierou. S mierou neuškodí nič
@20 baba s piva sa pribera ked vipiješ denne zo 10 máš tam kaloríí ako v polke kuraťa mám strika pivkára a hrozné ma brucho ... XD A tos tým pifkom po jedle robím aj aj fakt vec fajne sa odgrgne P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja si najdem prilezitost aj kazdy den
Ide o to,ze si alkohol pomahame odburat nejake blokz,ci uz sa potrebujeme vyventilovat,vyburit,zabudnut alebo len tak od chuti.
Je zdrave ist peso do skoly? Na jednej strane super,ze sa organizmus rychlejsie nastartuje na druhej ist peso popri hlavnej ceste ,tak to dovi,dopo,jako keby si vyfajcil krabicku cigariet denne.
Vsetko s mierou treba...
pitie nikdy nieje zdrave
zdrave su jablka, ale tiez nie v tekutej forme
btw. pivo sa nepije od zdravia, ale od chuti
A opakujem,ak mam psychicke problemy,nepomozu mi lieky,raz za cas,sa rozbijem,vyplavim bordel z hlavy,pobijem sa s vnutornymi demonmi a je klud ,pokracujem dalej.
Ved abstinenti musia zhrdzavieť zdnuka XD