Toto sú skôr také "vonkajšie" veci, ide dosť aj o povahové vlastnosti.
Ja by som najradšej stretol rovnakú povahu ako som ja, ale to nehrozí, lebo som špeciálny druh kokota.
Podla mna ak ma clovek peknu tvar, tak to vacsinou znamena ze nie je tucny, teda jedina nevyhoda nanic tela by bolo, ze nema svaly alebo nie je extra vysportovany, co by mne vobec nevadilo
tak potom asi všetko pekné, inteligencia a psychopat
ak by ovšem byť psychopat znamenalo byť psycho cca ako ja a nie štýlom, že po večeroch zabíja zvieratká a dorána potom nad nimi onanuje.
ale inak by som volila asi skôr škaredšiu tvár ako škaredšie telo - lebo s niekým nízkym, holohlavým alebo úzkoramenatým si neviem moc predstaviť byť.
a všetko lepšie ako byť s niekým úplne tupým.
Tieto možnosti sú totálne irelevantné. Takto si vyberá iba povrchný idiot. Dôležité je, ako daná osoba pristupuje k veciam, aké má názory, systémy a či je to správny človek. Telo, tvár či iné vonkajšie predispozície sú len bonusom.
Vyberat si partnera podla peknej tvare a pekneho tela je teda pekne divne.. Vela krat vidim/spoznam zenu, ktora ma krasnu tvar alebo telo alebo oboje ale zial nema co ine ponuknut... Vela krat tie, pre vacsinu, menej atraktivne zeny su praveze viac charizmaticke a maju nieco carovne v sebe a ta originalita je velmi pritazliva. Nie tuctova babika.
@avantgarda Je pravda, že sa to stáť môže, ale už aj grécky filozofi dokázali, že pri takomto výraze je vždy + veľa peňazí, ináč by táto rovnica nedávala zmysel.
@Tarassaco ako človek ktorý v živote chodil s tromi alebo štyrmi psychopatmi (podľa toho ako to definujeme a rátame) ti môžem povedať že sa zatiaľ javíš byť na úplne opačnom konci tejto psychopatickej osi. ako sa však ten opačný koniec volá, to úprimne povedané netuším
Tak tvár je podstatná, lebo ju stále budem vidieť, takisto, aby bola zdravá na rozume a musel som vybrať telo ako tu slabú stránku ale popravde... Preto som radšej sám.
akože teoreticky, telo má najväčšiu šancu že sa zmení
ale čo sa myslí tým nanič? akože neideálne alebo čo? nechodila by som s dakým na kom by ma hociktorá z týchto vecí odpudzovala ale zvyšok neviem lebo nemám univerzálny ideál na človeka alebo čo proste musí celý dokopy dávať zmysel, dáva to zmysel? proste na mojom mám rada aj tie časti ktoré sa mi úplne esteticky nepáčia alebo vlastnosti ktoré môžu byť považované za zlé, proste ho ľubim celého a nie len to čo súhlasí s dajakou mojou predstavou aký by mal byť, lebo je reálny človek nie predstava
S ani jedným typom. Prečo by som mal byť s niekym kto sa mi nepáči, alebo mi nevyhovuje inteligenčne alebo keď sa mu pozriem do tváre tak mi vôbec nie je sympatický ? ... Všetko sa musí zladiť. Nemusí to byť Barbie, Miss a neviem čo ale z každého niečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ja by som najradšej stretol rovnakú povahu ako som ja, ale to nehrozí, lebo som špeciálny druh kokota.
há há !
A aspoň by som nemala nervy, že je taký kvôli mne.
ak by ovšem byť psychopat znamenalo byť psycho cca ako ja a nie štýlom, že po večeroch zabíja zvieratká a dorána potom nad nimi onanuje.
ale inak by som volila asi skôr škaredšiu tvár ako škaredšie telo - lebo s niekým nízkym, holohlavým alebo úzkoramenatým si neviem moc predstaviť byť.
a všetko lepšie ako byť s niekým úplne tupým.
@Tarassaco ako človek ktorý v živote chodil s tromi alebo štyrmi psychopatmi (podľa toho ako to definujeme a rátame) ti môžem povedať že sa zatiaľ javíš byť na úplne opačnom konci tejto psychopatickej osi. ako sa však ten opačný koniec volá, to úprimne povedané netuším
A je veľa druhov psychopatov...
@tarassaco pridavam sa k @23 , ty si skor take zlatino , nie psychopat
ale čo sa myslí tým nanič? akože neideálne alebo čo? nechodila by som s dakým na kom by ma hociktorá z týchto vecí odpudzovala ale zvyšok neviem lebo nemám univerzálny ideál na človeka alebo čo proste musí celý dokopy dávať zmysel, dáva to zmysel? proste na mojom mám rada aj tie časti ktoré sa mi úplne esteticky nepáčia alebo vlastnosti ktoré môžu byť považované za zlé, proste ho ľubim celého a nie len to čo súhlasí s dajakou mojou predstavou aký by mal byť, lebo je reálny človek nie predstava
takže tak