vsetkym mojim priaznivcom /hlavne tym co nemaju ani fora/.mam moznost ,nie som tolko na pc ako vy moji ludkovia a davam temy ktore si myslium ze su zaujimave a nie su o to istom,lebo admino by ich mazal.mozno som tym cudna ze nehresim na nete ale toto je v norme,ja nie.sorry najma ti co nemate pri svojich nikov ani jedno forum,iba zavidite.ja vas nenutim ,tak mi nemusite liezt do for.ja do vasich nechodim kritizovat stvoritelov.o tom to .iba sa slusne pytam,vadi mi to halo okolo akoby som bola ultrateroristka a moje fora boli skandalnejsie ako paris hilton.howgh.game over
pockaj, iba zavidime, lebo ty si zalozila 50 for a mi ani jedno, alebo ako som to mala pochopit? Preco ludia dnes vsetko musia obracat na zavist, strasne mi to robi nervy...
Keuska, nechaj to tak, aby sme si vobec mohli dovolit vyjadrit svoj nazor, musime najprv kazdy zalozit dostatocne mnozstvo diskusii ( tak 7 za den je optimalny pocet ) a ked v pocte diskusii dobehneme bravogirl staneme sa dostatocne cool na to, aby sme sa zo statusu "priaznivcov" zmenili na "partakov".
P.S. To obracanie na zavist inak riadne vytaca mna, ktovie cim to je ? Nezalozime na tuto temu diskusiu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
P.S. To obracanie na zavist inak riadne vytaca mna, ktovie cim to je ? Nezalozime na tuto temu diskusiu ?
chodilo na ct ale neviem ci niekde este davaju. tam slo od prvej po poslednu seriu
aaaaaaaaaaaahooooooooooooooooj