no neviem, čo sa dá mať rád na tom príšernom niečom takže všetko lepšie podľa mňa mne sa páčil aj obyčajný mediaplejer, ale keďže mi v tom najnovšom nešli nahrať tie obrázky, tak ho už nepoužívam. mám tiež iTunes a som spoko. minimalistický, prehľadný, ľahký a s OBRÁZKAMI
ale dávam tomu pol hoďku a nabehnú tu mudrlanti čo ti to iTunes zdrbú pod čiernu zem
@leilla uz som si zatila stihol stihanut 4 a ani jeden sa mi nepacil zatila winamp najlepsi..len sa mi zncoho nic psokodila kniznica..a vsetko znova musim nahrat..:/ itunes je super..ale ja mam windows
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak ten prehravac by mi mohol sam nascanovat hudbu v pc..mam ju vsade po pc rozhadzanu..to budes dve hodiny hadzat tam
no neviem, čo sa dá mať rád na tom príšernom niečom takže všetko lepšie podľa mňa mne sa páčil aj obyčajný mediaplejer, ale keďže mi v tom najnovšom nešli nahrať tie obrázky, tak ho už nepoužívam. mám tiež iTunes a som spoko. minimalistický, prehľadný, ľahký a s OBRÁZKAMI
ale dávam tomu pol hoďku a nabehnú tu mudrlanti čo ti to iTunes zdrbú pod čiernu zem
no a? aj ja mám win
@14 vie co je dobre