Takze,,, inspiroval som sa predchadzajucou diskusiou co tu bola o cyberpunku ,, ja by som chcel vediet aky je vas nazor na ELECTROPUNK a ELECTRORAP ... pre VIDEA s ukazkami scrolluj dole ...
no keď sa to niekomu páči nech si to počúva každý má svoj štýl hudby a ja sa nestarám kto čo počúva! asi toľko keď sa to páči tebe a druhým nie nič nenarobíš musíš sa s tým zmieriť
pripada mi to komicke co si napisal aj ked mas pravdu ...
pucoval som ja ale niekedy do niekoho ,ze co pocuva alebo horlivo zastaval nejaky hudobny styl ??? nie , ja som touto anketou len chcel zistit aky maju nazor na tento druh hudby ludia na birdzi ,kedze v realnom zivote poznam malo ludi ,ktorym sa tato hudba pozdava / pocuvaju ju ...
@hrnciar lebo nikde som sa nepytal kto co pocuva , ale kto ma aky nazor na tuto hudbu .. tak ked to nepocuvas / nevypocul si tak naco pridavas koment ,ktory nema nic spolocne s touto anketou ? peace
@ekrazit každý sem môže napísať čo chce.Videl som plno tém a ľudia tam písali veci ktoré k danej téme nepatrili a vôbec s tým nesúviseli.Môj príspevok s tým aspoň trošku súvisí.No čo nabudúce budem čušať Príjemné počúvanie hudby
pohoda jahoda typek , nechcel som sa do teba navazat ani nic podobne ,, ako vidim aj ty si nekonfliktny dik , dufam ,ze z nej nedostanem epilepticky zachvat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pripada mi to komicke co si napisal aj ked mas pravdu ...
pucoval som ja ale niekedy do niekoho ,ze co pocuva alebo horlivo zastaval nejaky hudobny styl ??? nie , ja som touto anketou len chcel zistit aky maju nazor na tento druh hudby ludia na birdzi ,kedze v realnom zivote poznam malo ludi ,ktorym sa tato hudba pozdava / pocuvaju ju ...