Lashmush, Sixto Sounds, Big Giants Circles, Alestorm, Gloryhammer, Running Wild, prípadne ak chceš aj experimentovať začni navštevovať lokálne koncerty neznámych skupín... posledne ma dosť prekvapila Brada
Mňa išlo poraziť, keď som zistil, že prakticky vedľa môjho bytu mala jedna z mojich obľúbených kapiel koncert a ja som to premeškal (lebo nechodím na spoločenské podujatia, ak nie som donútený pracovne)
vyskusaj ceknut Linkin Park, oni robia podla mna najlepsiu alternativnu hudbu, ludia o mne nie nadarmo hovoria ze mam skvely hudobny vkus ak chces nieco take tvrdsie od nich tak idealne su albumi Hybrid Theory alebo Meteora, ak chces nieco take maksie tak pozri album Minutes To Midnight kde je asi tak jedna pesnicka tvrda ostatne take do pohody, ked chces nieco kde je viac tej elektroniky tak pozri album The Sundsday Suns ci ako sa to pise ten je taky akoze v pohodicke ale nie je to moj stil, ak chces nieco take co je vacsinou skor pre mladych takych tich novich teenegerov tak take songi su v albume Living Things ak si na take nieco ako Techno+spev, rap, rock tak si pozri album Recharge je to taky mix ich remixov do niecoho ako dupstep a skrilex a velmi dobry album je aj tento najnovsi co nedavno vysiel The Hunting party ten je podla mna super s polu aj s Hybrid Theory a Metorou ale aj ostatne su fajn, proste ten ich mix rapu, rocku, nu-metalu, alternativ metal/rock a aj pop alebo pop-rock ci co to je, proste oni sa nedaju skatulkovat oni su proste Linkin Park, ale urcite ich poznas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ok. To dychové sólo je úplne hyper. Už mi to ide tretí krát.
That's the stuff. Ďakujem.
a je toho veľa, tak prvé zo záložiek
A mali byt aj na svk... som ich chcel ist pozriet ale zrusili koncert
@poke
Ok. Rozhodne sa už nemôžem sťažovať na deficit hudby na počúvanie.
Mňa išlo poraziť, keď som zistil, že prakticky vedľa môjho bytu mala jedna z mojich obľúbených kapiel koncert a ja som to premeškal (lebo nechodím na spoločenské podujatia, ak nie som donútený pracovne)
Trafil Niektoré už poznám, a mám rád. Vypočujem si zvyšok Ďakujem veľmi pekne.
Thx za input Skúsim.
Ale všetko sú to dosť známe veci, takže som asi moc neporadila.
Ďakujem. Znie to dosť dobre. Páči sa mi koľko prvkov inkorporovali do tej hudby. Pritom to neznie nasilu pozliepane.
Ďakujem. Áno LP samozrejme poznám. Bolo to všade, keď som bol na strednej škole.
Toto fórum si bookmarknem ako studnicu hudby pre ďalšie týždne.
A Ďakujem veľmi pekne. Niečo som poznal, ale niečo je nové. Teším sa na počúvanie.