Ti co mate domace zvieratko, okrem jeho oficialneho mena pouzivate aj ine? Moj pes sa vola Dona, ale volam ju aj Doniak, Pes, Donidlo, Donalndína Trampolínová, Donaldíno Trampolíni, Donulák, Donulo... a barzjak ako ma napadne..
Ja svojim zvieratam casto hovorim vselijak urazlivo bohuzial
A darwina som obcas oslovovala prasiatko a teraz to ostalo macke, pretoze ked som ju mala prve dni a robila bordel v noci tak prve, co moj ospaly mozog vyprodukoval boli slova "prasiatko, prestan" a az potom mi doslo, ze to uz nie Darwin ale maca. Tak teraz je aj ona prasiatko
Kamarátka má psa a oficiálne sa volá Charlie ale volajú ho Karol a vždy ma to pobaví. Ten pes je malá prachovečka a to meno v slovenskej verzii je také rýdzo chlapské starecké
Moja mačka má meno Mačka/Mačička lebo pôvodne som si ju vôbec nechcela nechať, našli sme ju v parku tak sme jej ani nedávali meno a nakoniec ani žiadne konkrétne už nedostala lebo som si už zvykla jej hovoriť proste len Mačička a tak jej to prischlo ale inak jej hovorím všelijak, Potvora, Chnypa/Chnypka, Švinka, Ňufka, keď ma naserie tak Sviňa jedna a tak
Dante, Danteško, Dantuch, Džony
potom také všeobecne, že pesko alebo kamarát
a osobitnú kategóriu tvoria mená, ktoré poukazujú na jeho podlhovastý tvar tela, a síce líška/líštička, klobáska, bochník/bochníček a hovno @deficit môžeš doplniť, keď som na niečo zabudla
ja mám sučku Carmen. A volám ju Carmen, Carmenita, Bonita, Bob, Bobo, Bobob, Potvora, Cica a kedysi dávno (fakt netuším prečo som ju tak volala): "šelma psovitá puma mačkovitá" - celé spolu
Keď som ešte mala myšku, tak jej meno bolo Stuart. Ale... volávala som ho Smraďoch, Myšiak.
A mačka sa volá Abby a väčšinou jej tak aj vravím, ale občas keď sa naštvem, tak je to *Ebizňa* *Ebula* a podobne.
moj maltezak sa vola Vito Corleone D
hovorim mu anjelik, kuriatko, babetko, macicka, steniatko zlaticko, vičenko, pupi atd. na hocico reaguje ked na to pouzijem ten prijebany ton ze vie ze ide onho
Vola sa Murcek, ale ja ho volam Mureňa, Muriňa, Murín, Hviezdoslavov Murín, Čuník, Čuníček, Čuňoslav, Mureňoslav, Murdzík, Murcku múj, Murínka, Murienka, Vole, Čuňatko, Šviňa, Švinka malá.
Mamka ho vola niekedy Puňto a oco Fico
chudak pes, musi mat z toho traumy
Toto je téma pre mňa ja jej dávam toľko mien, že ani neviem či si spomeniem na všetky
Volá sa Čibi Malé Pivo (väčšinou len Čibi) a hovorím jej: Čibipes, Čibinka, Čibištek, Čibís, Čips, Žulinka, Žula, Srnečka, Babika, Škorička, Škoričenka, Cinamonie, Pipka, Pinsirka, Pinsirečka, Sulinka, Sulinček, Malý Píšt...a isto je toho viac, ale nespomeniem si teraz na všetky tie hlúpe mená
A strašne pri nej maznem (myslím, že aj na väčšine tých mien to vidieť ), ale to sa proste nedá inak, je extrémne rozkošná až tak, že jej často hovorím divné veci ešte sťastie, že mi nerozumie, asi by sa ma inak bála
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A darwina som obcas oslovovala prasiatko a teraz to ostalo macke, pretoze ked som ju mala prve dni a robila bordel v noci tak prve, co moj ospaly mozog vyprodukoval boli slova "prasiatko, prestan" a az potom mi doslo, ze to uz nie Darwin ale maca. Tak teraz je aj ona prasiatko
Kamarátka má psa a oficiálne sa volá Charlie ale volajú ho Karol a vždy ma to pobaví. Ten pes je malá prachovečka a to meno v slovenskej verzii je také rýdzo chlapské starecké
potom také všeobecne, že pesko alebo kamarát
a osobitnú kategóriu tvoria mená, ktoré poukazujú na jeho podlhovastý tvar tela, a síce líška/líštička, klobáska, bochník/bochníček a hovno
@deficit môžeš doplniť, keď som na niečo zabudla
Niles k tomu občas "Najls, Najls, bejby" takže sa nedivím, že ma nemal rád
A Najlsítko
Grimsley Grimslítko, Grimsliak a Grimsliačik
Siegfried je Sigfłít a Sigfłítko a Sigfłínečko
A "moje malé darebné"
Otec ma pre neho viac mien.
A mačka sa volá Abby a väčšinou jej tak aj vravím, ale občas keď sa naštvem, tak je to *Ebizňa* *Ebula* a podobne.
hovorim mu anjelik, kuriatko, babetko, macicka, steniatko zlaticko, vičenko, pupi atd. na hocico reaguje ked na to pouzijem ten prijebany ton ze vie ze ide onho
Mamka ho vola niekedy Puňto a oco Fico
chudak pes, musi mat z toho traumy
Volá sa Čibi Malé Pivo (väčšinou len Čibi) a hovorím jej: Čibipes, Čibinka, Čibištek, Čibís, Čips, Žulinka, Žula, Srnečka, Babika, Škorička, Škoričenka, Cinamonie, Pipka, Pinsirka, Pinsirečka, Sulinka, Sulinček, Malý Píšt...a isto je toho viac, ale nespomeniem si teraz na všetky tie hlúpe mená
A strašne pri nej maznem (myslím, že aj na väčšine tých mien to vidieť ), ale to sa proste nedá inak, je extrémne rozkošná až tak, že jej často hovorím divné veci ešte sťastie, že mi nerozumie, asi by sa ma inak bála