Je tu niekto, kto by mal záujem hrať amatérske divadlo? V Kultúrnom dome v Karlovej Vsi vrámci "Divadla na zastávke" rozbiehame nový projekt, v októbri chceme skúšať novú hru, o živote teenegera/ov, láske, alkohole a podobne. Máme režiséra aj dramaturga,
@purenarcissism drahá slečna, sledujem, že ste zrejme veľmi vzdelaná a svetaznalá. Teda aspoň sa tu tak prezentujete. Nemohli by ste teda vymyslieť vy....nejakú konkrétnu, neotrepanú verziu? Iste sa necháme radi poučiť...
napísala som už nejaké hry a veci, ja len jednoducho nemám rada moc realitu, nemyslela som to v zlom ale jednoducho ma také hry neoslovia. a rozhodne nie o tejto konkrétnej téme, lebo som na podobné inscenácie musela chodiť dokola bol to šisto subjektívny názor, nemla byť urážlivý ani nič.
a túžim vedieť koho fake si, ale je smutné, že potrebuješ fake na to, aby si sa dokázal prezentovať
@purenarcissism slečna, ani len netuším na základe čoho ma označujete za nejaký prízrak alebo nereálnu osobu. Som proste len muž, ktorý sa cíti v spoločnosti veľmi dobre. Považujem za scestné zverejniť ,len kvôli Vášmu tvrdeniu, moje krstné meno. Takisto, ako vidím, ani vy zrejme nemáte potrebu zverejniť vaše skutočné meno. Takisto ak by som sa mal ešte vyjadriť na margo Vášho posledného príspevku - mám zato, že mravné zásady a slušnosť Vám nič nehovoria, nakoľko neviem, kedy sme si potykali...
@purenarcissism práve ste učinili ten najlepší krok, aký ste učiniť mohli, drahá slečna...: Takisto nejako neprahnem po komunikácii s Vami. Prajem príjemný deň..
@storcko ďakujem drahá slečna, veľmi ste ma týmto komplimentom potešili. Nedokážem slovami vyjadriť tú radosť, že ste ma prirovnali k takému velikánovi, alebo čo i len k dielu majstra Williama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@seagull1 ďakujeme, hej poznám ten portál
napísala som už nejaké hry a veci, ja len jednoducho nemám rada moc realitu, nemyslela som to v zlom ale jednoducho ma také hry neoslovia. a rozhodne nie o tejto konkrétnej téme, lebo som na podobné inscenácie musela chodiť dokola bol to šisto subjektívny názor, nemla byť urážlivý ani nič.
a túžim vedieť koho fake si, ale je smutné, že potrebuješ fake na to, aby si sa dokázal prezentovať