a aká je otázka? pičoviny malé lacné na ebayi objednávam, ako sú obaly na mobily, cievky do stroja, stojan na perá...
a na Amazone objednávam väčšinou také veci čo potrebujem aby boli kvalitné takže doplnky výživy vitamíny, bezlepkové chipsy, power banku, sluchatka
@padre557 aké problémy myslíš? ja som ale v UK, takže keď si neičo objednám, tak do 3-4 dní to mám doma... ak chceš expresne, tak si priplatis za postovne a mas to aj na druhý deň zatial som nemala ziaden problem
@alysia ja som tiež v UK mám aj Amazon Prime ale nikdy som cez Amazon nekupoval tak sa pýtam či nebýva tovar poškodený, či nie sú problémy s reklamáciou ... aká je komunikácia s kuriérom vieš proste normálne veci
@padre557 a načo ti je amazon prime ked nic neobjednavas?
zatial sa mi nestalo, zeby bol nejaky balik poskodeny, kolkokrat som objednavala? 10? 15? ani neviem.. všetko v pohode zatiaľ. Komunikácia s kuriérom nie je žiadna príde a dá mi balík a ak nie som doma, nechá ho u susedov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a na Amazone objednávam väčšinou také veci čo potrebujem aby boli kvalitné takže doplnky výživy vitamíny, bezlepkové chipsy, power banku, sluchatka
zatial sa mi nestalo, zeby bol nejaky balik poskodeny, kolkokrat som objednavala? 10? 15? ani neviem.. všetko v pohode zatiaľ. Komunikácia s kuriérom nie je žiadna príde a dá mi balík a ak nie som doma, nechá ho u susedov