Čo sa týka grafiky, je to oveľa vyrovnanejšie, i keď najlepšia na svete je NVIDIA GeForce GTX 280M SLI. A tiež v prvej desiatke je umiestnená 7xNVIDIA a 3x ATI, ale už v prvej dvadsiatke 12xNVIDIA a 8x ATI
intel rozhodne, AMDčka mi horeli v rukách jeden za druhým ... a intel je značne tichší a chladnejší ako AMD s cool ´n quiet... netvrdím, že doma nemám žiadne AMD, mám tu jeden stroj Athlon 2800+ 64bit s.754 ale ten je tu skôr pre zábavu /OC a podobne/ a testovanie komponentov ako na serióznu prácu... ale popravde, vždy sa mi páčili a lákali ma alternatívy (nexgen, cyrix, via, transmeta, IDT a pod)
@hmilos , ano mám s ním spoločné napríklad nikdy nevydaný slovenský slovník /to žiaľ nie je moja chyba, ja som ho dokončil/ a to že som v parte zvanej KÝBLSoft... to mám s pokydom
Aleš to zabalil. pred 2 týždňami som s ním bol osobne /po 8 rokoch spolupráce / a sme kecali aj o tomto tak je mi jasné že to nemalo budúcnosť a na niektoré veci by stejne bolo treba viac ako len 2 ľudí... a naviac teraz dokončuje vysokú školu, pracuje pre jyxo.cz a má toho viac než dosť, proste sú dôležitejšie projekty s väčším významom ako je pokyd. ale je fajn vidieť že aj na birdzi sa nájde fanúšik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
pozri :
» www.notebookcheck.net/Mobile-Processo...
Čo sa týka grafiky, je to oveľa vyrovnanejšie, i keď najlepšia na svete je NVIDIA GeForce GTX 280M SLI. A tiež v prvej desiatke je umiestnená 7xNVIDIA a 3x ATI, ale už v prvej dvadsiatke 12xNVIDIA a 8x ATI
Pozri :
» www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics...
uz 5rokov nepouzivam intel ale doma este niake mam s amd som spokojnejsi i ked sa o amd a nvidie treba podla mna viac "starat" ako o intely
ak mas dobry driver mas vsetko vyriesene
napríklad asi pred 3 rokmi s tých lacných cpu mal intel celerony a amd semprony, no a tie semprony sú lepšie ako celerony
i7
podla mňa bola aj tak lepšia tá dosová verzia