Ahoj. Na psychológii (ak sa to tak dá nazvať) sme rozoberali amok, a veci okolo toho. Ja len sa chcem opýtať, aký máte názor na to, ak vám nejaký blízky človek urobí alebo povie niečo zlé, čo mám ublíži na duši. Odpustíte mu len preto že bol v amoku, aleb
@prasiak ved mal, to je ta lepsia moznost, ale ked sa uz stalo, (podla toho co ) tak naco to uz riesit, .. nema vyznam analyzovat nejak co sa neodstane
Neviem presnú definíciu amoku ale ak sa za amok berie to, že niekto vybuchne a vykrikuje ľuďom vecí priamo do očí, tak práve u mňa to býva to najúprimnejšie čo poviem. Takže tak, ale asi by som mu odpustila, lebo ja sa neviem hnevať
@4 ale neviem, záleží od situácie. Niekedy je to len také blá-blá do vetra ale inokedy, no hmm nepamätám si na nejakú udalosť (pravdepodobne preto, že som unavený) ale napríklad i teraz vravím v amoku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Podla toho co by to bolo a kto by to bol
Ale zas vieme, že čo sa smie a čo nie.