@assasins Dá sa to určite. Určite. Určite sa to dá. nejako neviem musíme na to prísť. Aj zločinci sú iba ľudia. Ja cítim, že v nasledujúcich desaťročiach bude mať polícia navrch.
@tommyhot Súhlasím niektorí sa tvária ako majstri sveta väčšinou sa to tíka tých čo si tam prídu niečo dokazovať ale je to asi 30 % a k tim daniam policajt , platí dane tak isto ako ty ba ešte o niečo viac.
@assasins vidim, ze si dalsia ovecka statneho aparatu..
Policajt dostava peniaze odomna a od dalsich danovych poplatnikov. Z toho plati dane. To znamena, ze MY platime dane za neho, lebo on nema ziadne vlastne peniaze...
@tommyhot Aha takže z toho čo píšeš mi vychádza , že každý kto pracuje v štátnom sektore poberá peniaze od teba a nemá vlastné peniaze ale vlastne tvoje. Čiže taký záchranári, lekári , hasiči , policajti si ani plat nezaslúžia lebo vlastne nerobia nič iba poberajú tvoje peniaze.
Koho ako prvého zavoláš ak ťa okradnú ? Pôjdeš si tie veci hľadať sám ? Ak ti začne horieť dom budeš si ho hasiť sám ?
@assasins ano, kazdy kto pracuje v statnom sektore pobera peniaze odomna a od dalsich danovych poplatnikov... hasic, lekar, policajt a podobne ziju z nasich dani, my sme ich zamestnavatelia a je ich psou povinnostou aby sa podla toho aj spravali... policajt si niekedy svoj plat zasluzi, ale nic to nemeni na veci, ze MY sme ich zamestnavatelia a oni by sa podla toho aj mali spravat... bez nasich dani, by zdochli od hladu a to je fakt, ci sa ti to paci, alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Na svoju obhajobu musím podotknúť, že toto fórum som písal v absolútnom amoku!
Ten argument " Dá sa to určite. Určite. Určite sa to dá. nejako neviem musíme na to prísť." ...
Policajt dostava peniaze odomna a od dalsich danovych poplatnikov. Z toho plati dane. To znamena, ze MY platime dane za neho, lebo on nema ziadne vlastne peniaze...
Koho ako prvého zavoláš ak ťa okradnú ? Pôjdeš si tie veci hľadať sám ? Ak ti začne horieť dom budeš si ho hasiť sám ?