@etelnair potom si kokot aj ty tak si nadavaj a urazaj si svoju mamu , otca aj seba .... ..nikdy by som si nedovolil povedat na cloveka ktoreho poznam len cez dajaky birdz ze je kokot ....mal by si sa spamatat
@n0win0u ale podla zakonu oneho kym nepouzil nadavku atd tak mu nemas pravo nadavat na forum a volat admina
ja asi zalozim forum spytajte sa svojich rodicov ci uz ochutnavali exkrementy vasho domaceho milacika zatial co neumyty prislusnik romskeho etnika im ejakuloval na tvar o_____________O
a budem sa tiez ohanat tym ze tam neni ziadna nadavka takze mam pravo pytat sa co chcem jak uplny khokhhoth
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
*zabudla jazyk z toho dotazu vlastný*
ja asi zalozim forum spytajte sa svojich rodicov ci uz ochutnavali exkrementy vasho domaceho milacika zatial co neumyty prislusnik romskeho etnika im ejakuloval na tvar o_____________O
a budem sa tiez ohanat tym ze tam neni ziadna nadavka takze mam pravo pytat sa co chcem jak uplny khokhhoth