Ahojte, mám problém. Kúpila som si Zenit 11 a skúsila svoj prvý film. No po jeho vyvolaní sa ukázalo že je "prázdny". črtali sa tam možno tri fotky, inak ako keby na ňom nebolo nič odfotené. čím to môže byť? Mám niečo zle nastavené alebo je pokazený?
Tiez mam zenit 11 a tiez sa mi presne toto stalo! mne typek vo fotosluzbe povedal, ze som ho zle zalozila, ze na filme si mam ten koniec odstrihnut- len boky aby sa lepsie zasunul a neuvolnoval sa.. Neviem sice ci to je aj tvoj pripad, ale mozno ti to pomoze
@eccehomo ked boli biele, svetlo Božie ani neuvideli. Ide o negativny proces. Fotka by bola cierna ako tma. Bud sa pokazila uzavierka alebo boli nastavene prilis kratke expozicne casy
@eccehomo @Eri.z_ @Patrixo
Dakujem Vám za reakcie. A nepomohli by ste mi prosím s tým, ako nastaviť správne hodnoty? Samozrejme som si čítala niečo o tom, len neviem teda čo robím zle.
@daarkness skús reklamáciu. Ak to bude neúspešne, skús sa posťažovať, alebo povyhrážať znížením recenzií, to by mohlo zabrať. Ak ani to nezaberie, môžeš fotoaparát predať a ten, čo ho kúpi si asi už s tým bude vedieť dať rady. Potom sa môžeš pozrieť na iný, ak ale nebudeš mať financie na žiadny ktorý ti vyhovuje, odporúčam stránku kuponyzdarma.sk ktorá mi veľmi pomohla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na pár (asi troch) sa niečo odfotilo do polovice asi
@Eri.z_
@Patrixo
Dakujem Vám za reakcie. A nepomohli by ste mi prosím s tým, ako nastaviť správne hodnoty? Samozrejme som si čítala niečo o tom, len neviem teda čo robím zle.