Ahojte. Končím Bc štúdium na UMB - andragogika. Prosím zo skúseností, na ktorí príbuzný odbor môžem prestúpiť na MGR ? Teoretických možností je veľa, ale zaujíma ma skúsenosť z praxi, na aké školy ste prestupovali Sprosté komentáre si odpustite.
*z praxe.
Neviem ti konkretne poradit, ale moja jedina rada je, vyberaj si podla toho, co chces robit ty a s cim mas nejake realne uplatnenie. Vies, 99 percent ludi ti tu moze radit aby si isiel studovat odbor XY lebo je to lahke/zaujimave/whatever, ale uplatnenie bude rovnake ako keby si vystudoval inziniera podlahovych krytin, a.k.a upratovacka.
no z andragogiky moc nemas na vyber kam prestupit na mgr. len na andragogiku viacmenej. ak urobis prijimacky tak by si mohla dat psychologiu/pracovnu psychologiu/sociologiu/kulturologiu/socialna praca a podobne. aspon ja si tak pamatam ze u nas sa to dalo z andragogiky bc prestupit len na andragogiku mgr a nic ine
V BA dali andragogike pribuzne odbory na prestup do mgr pedagogiku a KULTUROLOGIU, mozes si vybrat
Potom rozdielove skusky/prijimacky na to, co spominal chlorofyl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Neviem ti konkretne poradit, ale moja jedina rada je, vyberaj si podla toho, co chces robit ty a s cim mas nejake realne uplatnenie. Vies, 99 percent ludi ti tu moze radit aby si isiel studovat odbor XY lebo je to lahke/zaujimave/whatever, ale uplatnenie bude rovnake ako keby si vystudoval inziniera podlahovych krytin, a.k.a upratovacka.
Sprostý komentár, ale ja si odpúšťam!
Potom rozdielove skusky/prijimacky na to, co spominal chlorofyl.