kamo, neviem, ci by som siel do vyvoja android appky, keby som nebol aspon tak pocitacovo gramotny, aby som si vedel vyhladat informacie ohladom vyvoja android appky.
Pokiaľ nevieš Javu a OOP design tak ani nezačínaj a nauč sa najprv to.
Android nieje až tak ťažký ak to budeš ovládať. A tak isto sa nauč používať Android Studio ešte pred tým ako začneš niečo robiť, uľahčí ti to prácu. (Eclipse už nieje podporovaný). Neskôr sa nauč RestAPI, Backend a samozrejme Git.
Tu máš dobre zdroje z ktorých sa môžeš učiť (ak neovládaš AJ tak si stratený už teraz) :
github.com/codepath/android_guides/wiki/Free-Android-Curriculum
amazon.com/Android-Programming-Nerd-Ranch-Guide/dp/0134171454
udacity.com/course/developing-android-apps--ud853
Asi tak. Pokial este nevies programovat tak este ta toho vela caka kym ma vobec zmysel zacat android veci. A nejako sa mi nezda ze programator by sa na to pytal tu
Ale tak ved. Si zozen nejaku dobru knihu (recenzie zvyknem citat na Amazone) alebo si cvakni dobry kurz (veci ako Udemy a podobne).
Ak vies programovat s webovymi technologiami tak dnes je velmi dobra moznost aj React Native / Ionic 2, ak nutne nepotrebujes pisat Javu.
@squat Díky, pozriem to. Mám zvládnuté ako také základy javy a aj oop. Do tohoto nebude taký problém sa dostať. Len som chcel nejaké overené zdroje na ktoré sa pozrieť. Pretože videá na youtube po poľsky mi moc nejdú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Android nieje až tak ťažký ak to budeš ovládať. A tak isto sa nauč používať Android Studio ešte pred tým ako začneš niečo robiť, uľahčí ti to prácu. (Eclipse už nieje podporovaný). Neskôr sa nauč RestAPI, Backend a samozrejme Git.
Tu máš dobre zdroje z ktorých sa môžeš učiť (ak neovládaš AJ tak si stratený už teraz) :
github.com/codepath/android_guides/wiki/Free-Android-Curriculum
amazon.com/Android-Programming-Nerd-Ranch-Guide/dp/0134171454
udacity.com/course/developing-android-apps--ud853
Ale tak ved. Si zozen nejaku dobru knihu (recenzie zvyknem citat na Amazone) alebo si cvakni dobry kurz (veci ako Udemy a podobne).
Ak vies programovat s webovymi technologiami tak dnes je velmi dobra moznost aj React Native / Ionic 2, ak nutne nepotrebujes pisat Javu.