Menšia otázka, nie som moc dobrá do týchto nových telefónov. ale je možné nejak zmeniť ten android v ňom alebo vylepšiť. . čítala som na viacerých fórumoch niečo podobné že si inštalovali nový ale že im potom nefungoval telefon či čo. tak ak mi viete pora
Aktualicacia normalne si mizem vylepsit tym co nesiel fon pravdepodobne nedodrzali postup a ajked by si nieco pokazila staci hard reset cez recovery nicoho sa neboj nainstaluj kies do svojho pc pripoj usb a automaticky ty nainstaluje najnovsie aktualizacia pravdaze ak masnajnovsi android tak nic nemozes
Mas samsung galaxy s 4 mini, neviem co na tom chces vylepsovat z hladiska androidu. Ale tak napriklad ja mam na galaxy s 1 starsi android 2.1 a uz pre neho nedali aktualizaciu. Ked by som chcel ten tvoj android 4.2, mozem si ho tam dat nacierno, ale riskujem, ze mobil uz nezapnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov