No mne sa to moc nepodoba na blink, ale Everything's magic sa podobalo na blink este pred tym nez to hodili na CD ked som to pocul asi 43 mesiace dozadu..
Omg deti kedy z toho vyrastiete? Blink sa rozpadol a nikto to nevrati spat. Miesto jednej super kapely, su tu teraz 2 super kapely, tak co nariekate? Aj pre mna je Blink naj kapela na svete, ale stalo sa co sa stalo a ked to dotycni traja ludia nechcu riesit, tak preco to riesite vy?
AvA ma perfektne texty, ktore davaju zmysel, hudba je tiez super a hlavne nie je to ten otrepany punkrockovy troj akordovy styl. +44 necommentujem, pretoze az tak moc sa mi nepacia a pocuvam len par songov..
Punk_rock_girl: lenze preco to kazdy porovnava s blinkom? su to dve odlisne kapely, s odlisnou hudbou, filozofiou a textami. To ako keby niekto porovnava madonu a metallicu.
jasne ze su to dve rozdielne kapely teda s +44 tri...
lenze na zaciatku bol Blink... chalani sa rozdelili, zalozili nove kapelky a myslim ze je prirodzene porovnavat to nove s tym starsim a v podstate povodnym
keby madona najskor spievala s metallicou tak tiez by jej terajsiu tvorbu porovnavali s tym co bolo predtym... aj ked asi nie doteraz bo uz je stara ale zozaciatku urcite... potom by sa na to proste zvyklo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak perfektny album
Blink bol aj je vzdy len tym jednym Blinkom a uz ho nic nenahradi nech sa Tom, Mark a Travis akokolvek snazia...
AVA aj +44 mi pripadaju niekedy strasne nudne... niektore songy su v pohodke ale vecsina mi pripada tak akoby bez gradacie, stale o tom istom...
Blink 182 je proste naj teda bol...
AvA ma perfektne texty, ktore davaju zmysel, hudba je tiez super a hlavne nie je to ten otrepany punkrockovy troj akordovy styl. +44 necommentujem, pretoze az tak moc sa mi nepacia a pocuvam len par songov..
viem sice predali niekolko milionov dosiek, ale bola to kapela, a tie sa obcas rozpadaju
ale je jasne ze kazdy to porovnava a aj to bude porovnavat s Blinkom
texty su super, to ano, ale co narobim ked ta hudba ma nejako nebavi?
A ked ta to nebavi, nikto ti nekaze pocuvat ta to
lenze na zaciatku bol Blink... chalani sa rozdelili, zalozili nove kapelky a myslim ze je prirodzene porovnavat to nove s tym starsim a v podstate povodnym
keby madona najskor spievala s metallicou tak tiez by jej terajsiu tvorbu porovnavali s tym co bolo predtym... aj ked asi nie doteraz bo uz je stara ale zozaciatku urcite... potom by sa na to proste zvyklo...
ale dobreee nerozoberajme to dalej ...
pekny den prajem