Ked si dobre pamatám tak na začiatku sme mali test tam bol taký pekný mix gramatiky hlavne časov, potom bol nejaký ten speaking na danú tému,resp. opis obrázka a nakoniec writting,čiže napísať nejakú úvahu,formálny/neformálny list.. nič strašné...
ja som tam asi pred týždňom bola .. najprv asi 2 listy na dosť ťažkú gramatiku .. potom vám tam prečítajú 3 listy nejakých ľudí a vy máte priradiť čo sa komu stalo ..ďalej sme mali RPG .. dali nám lístočky za koo hrajeme čo tam chceme urobiť a rozprávali sme sa vo dvojici, no a potom nám dali obázok a a mali sme na neho vymyslieť príbeh a aj jeho opis ..
@laurikaaa ja som kvartanka, a mali sme to isté skončila som druhá, celkovo dosť lahké to bolo test som mala najlepší, ale zle som odpovedala...lebo.. @genie obrázok nemáš opísať, ale vymyslieť príbeh....a konverzaciu budeš mat ak si deviatak, tak na temu "chcem vlastnu izbu, byvam so sestrou, matka nemá peniaze"
Som deviatak a písal som v pondelok.No na ústnej časti som nebol lebo som nepostúpil do Boha Z listeningu tam bola taká cocotina o nejakom Armistice Day in the USA či čo Gramatika ako vždy samozrejme, doplnenie vecí k veciam Potom také že podčiarkni čo sa hodí any/some...A čo viem na ústnej časti bol obrázok mali opísať obrázok chlapca čo klačí na zemi a umýva podlahu
ja som bola..pred tyzdnom nam dali....2 listy gramatika strasne taszka...preesla som len preto ze ostatni z triedy boli tupi........a pred dvomi dnami v pondelok ustna skuska.........mame akurat ucitela so prisiel s anglicka takze slovensky nevie vobec nic..a myslela som ze nic neviem...zdalo sa ze bol so mnou spokojny....................islo iba o to ako rozumiem,len sme sa rozpravali o rodine,vianociach a silvestri...asi 5 minut
Ja som tiež bola, v stredu Presne to, čo @laurikaaa vravela. Skončila som prvá, takže sa ide 18-teho na okresné kolo, neviete mi povedať, čo ma tam čaká?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vypočuješ text... Potom máš z toho textu doplňať do textu nejaké informácie,nejaká gramatika,slovíčka .... Dialogy. Klasika.
Dalšia čas,opisuješ obrázok, + konverzácia na určitú tému ...
Veľa šťastia,isto samé kktiny
Nejaké modelové situácie trapošského pôvodu a samozrejme to,čo som spomínala vyššie