Anglická veselá pesnička, ktorá nemá nič spoločné s láskou?
Naozaj by som chcela veselú, optimistickú pieseň o živote/nádeji/šanci pokračovať/pohodovom bezstarostnom živote alebo niečo také. Najlepšie ak anglická a veľkým plus by bol inšpiratívny klip alebo inšpiratívny text A naozaj takú, kde sa nespomína lásk
neskutočne sa mi páči ten song! nie je to nič o láske ani nič podobné, to viem isto, len nepamätám si už, kto to spieva, ale viem že názov je Bobby and me evokuje vo mne také...fakt pekné spomienky na leto a tak a keď sa aj človek pozrie na ten klip vidí, akí sú tí ľudia tam šťastní
a toto, originál je od niekoho iného, ale verzia od muse imho najlepšia, má takú energiu pri ktorej sa nedá inak len usmievať a cítiť ako najväčší frajer na svete
@matus123 Nie, chcem počúvať hocičo príjemné. Ale robím niečo do školy, kde by som rada mala pesničku, ktorá spĺňa tieto kritéria. A aj keby som chcela počúvať len také pesničky, tak to moc choré podľa mňa nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Faith No More - Easy
A možno aj
A asi by mohlo byť aj od Beatles Here Comes the Sun
stopercentná klasika
a toto, originál je od niekoho iného, ale verzia od muse imho najlepšia, má takú energiu pri ktorej sa nedá inak len usmievať a cítiť ako najväčší frajer na svete
recesia