Píšem sloh.. potrebujem preložiť. .. " Chcem byť priateľ s niekym , kto ovláda Anglický jazyk , aby som si s ním mohol precvičovať Angličtinu" / Vopred ďakujem ..
@kakuseibakaism ja si myslím že písať with hm je úplne zbytočné O_o človeku by to malo dopnúť, hádam nechce anglicky hovoriaceho kamaráta aby si mohol angličtinu precvičovať s jeho susedom
@7 a keď to máš písať v UK English(tú sa oficiálne na školách učíme), tak je to practise (practise - verb, practice - noun -- ale USAnia to majú ako practice oni sa s tým neondia) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak nie tak ma opravte
ja by som dala takto
"with sense of humor"
@7 a keď to máš písať v UK English(tú sa oficiálne na školách učíme), tak je to practise (practise - verb, practice - noun -- ale USAnia to majú ako practice oni sa s tým neondia) .
dokonca aj knihy, volajú sa slovníky O_o
čiže podľa mňa takto: I want to be friend with somebody who knows english language to practice my english
I wanna be friend with someone who speaks English well so I can practice my English with him
I would like to be a friend with someone who speaks English fluently so I could practice my English
Zdvorilejsie