Zatiaľ som tam bol len týždeň (pracovne), no toto leto sa chystám na také 3 mesiace. Odporučiť lokalitu a ubytovanie? Veľmi široké pojmy... Všade je to iné. Napíš presne miesto, kam ideš... A čomu sa vyhnúť? Tam sa nemáš čomu vyhýbať .
@flageusdei tak potrebujem počuť skusenosti inych ludi vieš. ja tam idem na kvázi taký "blind trip" s cieľom, keď sa to tak dá nazvať, nájsť si brigádnicku prácu, čiže ja ešte vôbec neviem kam sa chystám
No, tak čo ti poviem.. nečakaj, že prídeš a do týždňa si hneď nájdeš robotu. Je to relatívne veľký risk. Samozrejme záleží od lokality. Vo veľkom meste určite nájdeš brigádu skôr, ale keďže je ešte len február, odporúčam ti začať si to vybavovať už teraz.
Máš ešte dosť času nájsť si serióznu brigádu a ísť na istotu, čo je oveľa lepšie, ako "blind trip" .
no ak sa rozhodnes ist na konci juna ked kazdemu zacinaju prazdniny brigadu si najdes velmi tazko lebo vsetko je obsadene..bola som minule leto, mala som vyhodu ze som byvala u sesterky a ta mi aj pomahala no ist tam len tak sama, ani nevies kde a s tym ze si hned nieco najdes..aj ja som to videla vsetko take lahke a krasne ale tam sa zobudis a uvedomis si ze tam nik na teba necaka...inak fajn skusenost..ak tam pojdes skor a uz teraz nieco vybavis tak ta caka fajn zivot
@gabrissska A presne ako píše v @5 neviem či si myslíš, že UK je raj alebo niečo podobné ale uvedom si, že je milión ďalších ľudí, ktorí tam chcú ísť v lete brigádovať. Kto skôr príde, ten skôr berie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Máš ešte dosť času nájsť si serióznu brigádu a ísť na istotu, čo je oveľa lepšie, ako "blind trip" .