Ktoré mestá sú najlepšie v Anglicku z hľadiska práce a tak? O pár mesiacov sa sťahujem a neviem kam, chcela som Cornwall ale bolo mi povedané že to je chudobnejší kraj a moc práce tam nie je. Viete o niečom?
Osobne, keby som si nezamilovala Londýn a nemala tu toľko kamarátov, vyberiem si sheffield alebo manchester
Asi skôr ten manchester ako tak teraz rozmýšľam...
jj sheffield by bola najlepsia volba ak by si chcela mat prostredie ako na luniku 9 a manchester ak by si si chcela hladat pracu par mesiacov
sprav si laskavost a bud chod do toho cornwallu niekam,chudobnejsi kraj to nie je urcite,alebo devon ci somerset,uvidis ze je to najlepsia cast anglicka
v mestach okolo londyna mas zas viacej prace ale prostredie nic moc,kazdopadne cim viac severnejsie tym horsie
Jedine co viem ze by som urcite nesla do londyna.. ak si chces viac zarobit ako tam minut urcite sa mu vyhni... ja osobne som bola v Blackpool-e (nedaleko Liverpoolu, Manchestru) a bola som dost spokojna aj s robotou aj vseobecne
ja idem do Londyna za chvilku, neviem teda este celkom jak bude, lebo pracu este nemam, ale asi v najvacsom meste by ju malo byt najlahsie najst, aj ked da sa predpokladat, ze mesto bude drahsie na zivot..
Mňa to do Anglicka neťahá, je tam už priveľa cudzincov z Afriky a Pakistanu. Išiel by som radšej na sever do Škótska, prip. Írsko, Island alebo Isle of Man... To sú krajiny, ktoré ma lákajú, len dufam, že tam najdem aj prácu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Asi skôr ten manchester ako tak teraz rozmýšľam...
sprav si laskavost a bud chod do toho cornwallu niekam,chudobnejsi kraj to nie je urcite,alebo devon ci somerset,uvidis ze je to najlepsia cast anglicka
v mestach okolo londyna mas zas viacej prace ale prostredie nic moc,kazdopadne cim viac severnejsie tym horsie