Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku UPJŠ
Zaujíma ma keďže absolvent ovláda ANJ na úrovni C2 je to zvládnuteľné? Lebo za 3 roky byť z B2 C1 je dosť rozdiel. A druhá otázka píše sa že absolvent ovláda druhý jazyk na úrovni B1 takže zaujímalo by ma či sa druhý jazyk uči aj od základov? Budem rada a
A potom prides do anglicky hovoriacej krajiny a tvoja C2 uroven sa v skutocnosti vola B2...takze netreba dramatizovat...ale ked ta to bavi tak do toho chod...
už na príjmačkách máš na druhý jazyk požadovanú úroveň B1, príjmačky sa robia z obioch jazykov test+ ústna skúška , čiže musíš mať jazyk na takej úrovni aby si vedela aspoň ako-tak komunikovať
@glamorous aha tak je to teda. Hádam by to pre mňa nemal byť problém, keďže maturujem aj z nemčiny z B1, len nemčina sa mi až tak ako jazyk nepáči tak som chcela skúsiť nejaký iný, ale keď sa to nedá tak budem pokračovať v učení sa nemčiny ďakujem Mimochodom ty študuješ na tejto škole?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a druhý jazyk sa neučí od základov