chcela by som sa zdokonaliť v angličtine ale jazykové pobyty sú moc drahé tak som premýšlala že by som išla pracovať... neviete mi poradiť niečo pri čom by som nepotrebovala hovoriť dobre anglicky ? ako sa tam dostať ? vaše konkretne skusenosti?
ja som sa naučil rozumieť angličtine z pozerania YT videí..
jedna vec je vedieť hovoriť anglicky ale rozumieť reči to už je ina vec..
ale na otazku ti bohužiaľ neodpoviem
ja by som isla robit čašníčku.... lebo na to ti stačia frázy...a záleží na tebe, či budeš sper čašníčka a využiješ šancu sa rychlo a prirodzene naučiť rozprávať alebo budeš využívať tie frázy
a nejaké sklady alebo umývanie riadu.... nooo... väčšinou na týchto poziciach su ludia čo nevedia jazyk a hovoria tam svojim rodnym.... čiže sa nejako ten jazyk nenaučíš v praci .)
tiez som sa stretol s pripadmi, co hapkali anglicky, ale dolezite je co vies robit, co si robila predtym? Vies varit? Vies pomenovat jedla v anglictine? @mollly123
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
jedna vec je vedieť hovoriť anglicky ale rozumieť reči to už je ina vec..
ale na otazku ti bohužiaľ neodpoviem
a nejaké sklady alebo umývanie riadu.... nooo... väčšinou na týchto poziciach su ludia čo nevedia jazyk a hovoria tam svojim rodnym.... čiže sa nejako ten jazyk nenaučíš v praci .)