Prosím Vás nemá niekto napísanú sloh na tému internet alebo niečo podobné? Má to byť úvaha v anglickom jazyku..Ďakujem veľmi by ste mi pomohli ak by mi to niekto mohol poslať.
@looolaaa1 Viem, že ho nenapíšem asi sa poznám ja som neni vôbec na slohy po slovensky ich mám problém písať a nie ešte v angličtine..no dobre keby to je ešte nejaký list...ale úvaha ? toto ozaj nie
mala som list priateľovi o výhodách a nevýhodách sociálnych sietí, ale po upratovaní v NB som ho vymazala.. a máš na to, len to treba aj skúsiť a nie hneď povedať som lenivá, nemám na to.. každý má na to, na čo chce mať.. a list a úvaha nie je až tak rozdielne, argumenty tam máš isté, len to treba dať do viet ako myslím si, uvažijem, môj názor je, a tamtadadá za chvíľu to máš
@dominika0909 vlastne nič, len poniektorí (takpovediac aj vrátane mňa) sú alergickí na fotky, ktoré sú fotené o zrkadlo a jednoducho si o tých dotyčných nemyslíme príliš pekné veci
Ale tak mám nato rozumné vysvetlenie, bola som u kaderníčky, ktorá mi narovnala vlasy ( pre teba možno nepodstatné, ale keď pozrieš iné moje fotky pochopíš aké mám kučeravé vlasy)
A mala som krásne vlasy na fotke ako vidíš, tak som sa cvakla o zrkadlo ináč sa nedalo čo ti poviem som žena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Lebo som lenivá Ale nie mám to nejako naháku..a načo sa zbytočne trápiť keď aj tak viem, že na to nemám ho napísať...
to mám brať ako urážku ?
hej nerozčuluj ma
Čo to má spoločné s mojou fotkou ?
Presne takýto istý názor mám na to aj ja
Ale tak mám nato rozumné vysvetlenie, bola som u kaderníčky, ktorá mi narovnala vlasy ( pre teba možno nepodstatné, ale keď pozrieš iné moje fotky pochopíš aké mám kučeravé vlasy)
A mala som krásne vlasy na fotke ako vidíš, tak som sa cvakla o zrkadlo ináč sa nedalo čo ti poviem som žena
Ale v podstate si mysli čo chceš
no neviem, ale posudzovať ľudí podľa fotky mi nepríde nejako rozumné
ach
stebou neni reč
samozrejme o všeliakých kravinách, ale o ničom normálnom