Ahojte, prosím vás mate niekto skúsenosti s touto formou učenia angličtiny?? ak áno, aké ?? .....neviem sa totiž rozhodnúť či si mám vybrať všeobecný skupinový alebo individuálny kurz...avšak na nete som nášla túto metódu výučby len neviem či sa to oplat
Nebol som na takom kurze,ale čo som čítal o tom znie to dobre. Ja si myslím, že to nemá čo pokaziť. Je to len forma učenia. Nepodávajú žiadne výmysly, že človek sa naučí angličtinu za týždeň. Je to v pohode, len dúfam, že to nie je zbytočne predražené, len kvôli tomu, že to vymyslel pán Callan
podľa toho,či máš základy a už čo to vieš,čo to rozumieš... ak áno,ja som na tom bola a bolo to veľmi fajn.. mne to vyhovovalo,ja som základy mala a iba som sa zdokonalila v konverzáciách,zopakovala som si časy,naučila nové slovíčka..a nejake tie veci a mne sa páčilo,že som sa do toho doma nemusela ani pozrieť lebo jednu hodinu sme zopakovali všetko z predošlej hodiny plus sme prebrali nové..a ďalší raz sme zasa všetko zopakovali ..atď dookola..podľa mňa mi to niečo dalo ale niektorí hovoria,že je to somarina a tak a myslím,že ak máš byť v nejakej skupine,kde je viac než 5 ľudí,tak je to nahouby...a ak nemáš základy tak je to podľa mňa somarina ja by som sa takou formou asi základy nenaučila...to si daj radšej vysvetliť normálne individuálne
celkovo si myslím,že je to zamerané hlavne na konverzácie..takmer nič sme nepísali ani nečítali..iba sme sa 90% času rozprávali..ale tak myslím,že každý kurz je o niečom inom
a nám sa striedali aj učitelia,aby sme si nezvykli len na toho jedného,ale aby sme sa naučili porozumieť aj ostatným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nám sa striedali aj učitelia,aby sme si nezvykli len na toho jedného,ale aby sme sa naučili porozumieť aj ostatným