potrebujem radu alebo nejake info o studiu na Mgr. stupni. Rozhodujeme sa medzi: 1.) UPJŠ v KE- britské a americké štúdiá
2.) Prešovská Univerzita - anglistika a amerikanistika
3.) UCM v Trnave - anglický jazyk a kultúra v odbornej komunikácii
Najlepsie T
@alpanu no bordel je na kazdej skole,aj na tej,kde som...ine nie je, potrebujem si dorobit Mgr. z AJ externe a toto su bohuzial jedine moznosti :/ @trtken a preco ju nedoporucas? nizka uroven alebo zly pristup alebo co konkretne?
som na UCM a je tu pekný bordel, nulová organizácia, škola v jednotlivých odboroch občasne stráca akreditácie...nehovorím, že niektoré odbory majú možno vyššiu úroveň, ale neviem o nich
@asimilacia23 vydrzal som 1 semester na UPJS - britske a americke studia... potom som to vzdal a isiel som robit maséra pokial chces vediet o tom odbore viac tak mi napis, zhrniem ti to v TSke ...
@asimilacia23 viem, ze bordel je na kazdej skole, ale tak z vlastnej skusenosti (mam prirodovedecku na UPJS) - u nas to vsetko klapalo relativne dobre, studovala som bez mensich tazkosti, dalo sa... na filozofickej maju studentov za obrovske h...a, nepomozu ti s nicim, prednasajuci zvyknu mat osobnostne problemy so studentmi (a vyhadzuju ich kvoli tomu a nie kvoli studijnym vysledkom), organizacia nulova... je vidiet, ze FF existuje len od r. 2007, este im to jednoducho neklape.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a čo máš Bc?
@natalyaaa preco ani jedno? Mam bc ucitelstvo AJ,ale ucit nechcem,tak hladam nahradu
radšej si dorob učiteľstvo, učiť nemusíš
hybaj radšej do čr
skus si pozriet nieco ine
@trtken a preco ju nedoporucas? nizka uroven alebo zly pristup alebo co konkretne?
@asimilacia23 vydrzal som 1 semester na UPJS - britske a americke studia... potom som to vzdal a isiel som robit maséra pokial chces vediet o tom odbore viac tak mi napis, zhrniem ti to v TSke ...