Ahojte, poradil by mi prosim niekto ako sa učiť anglicku gramatiku? resp. akým štýlom? bojim sa totiž pisomnej časti matury.. nikdy mi gramatika čo sa tyka angliny nešla... Ďakujem vopred.. :/
Hoho, tak to sme dve, tiež som bola vyvalená dosť tak fajne z tej gramatiky ( maturovala som B2 ) a robila som to na štýl, čo sa mi kde viac hodí a bolo to veeeeľmi úspešné Drž sa
Si nejako schudla nie? Ci to len hodiny stajlujes fotky, odrazy,uhly,tiene na fotke atd..? Bo na tej predoslej si vyzerala na prvy pohlad o 5 az 8 kil viac ako na tejto. Ked ne aj 10 kil..
@laurikaaa beriem s5. Toto je riadne vymakana fotka a uzasne schovava nejake to kilecko naviac co mas (ved predsa si nebudeme klamat no ). Vlasy elegantne a stylovo zakryvaju masivnejsi hrudnik, tvar mierne z boku + poriadny make up ubera z tvare, a taktiez aj ruky,bicepsi kladivarky elegantne zakryte
@laurikaaa evidentne som trafil do cierneho povysovat sa nad druhymi peniazmi je jedna z najvacsich ubohosti vobec. Nezarabam vobec. Ak by som mal zarabat 3 tisic eur rocne to by som v momente radsej kradol,lupil,zbijal cokolvek ine.. Kludne by som aj ja mohol odpovedat ti podobnou mincou,teda cez €$ ale tak ubohy nesom. Ved ti chuti papat a si kus poriadnej zeny no
@orolbielohlavy tebe jebe? ona sa ta absolutne na nic nepytala, nikto sa tu s tebou nebavil, ty ju tu zacnes odveci rozoberat a este si ides vyberat ze ako ti ma ona na to odpovedat? posledny podobny chudak tu bol ten jimmy tusim ci ako sa volal, gratulujem ze preberas jeho post
@h8u demokracia=sloboda nazoru,prejavu. Ja si tu budem pisat co len chcem, kde len chcem, o kom len chcem, kedy len chcem,ako len chcem. Zabranis mi v tom:? Nemyslim si no nechci ma vazne nasrat lebo mam zo sledovania tvojho posobenia na tejto stranke tolko info aby som ti pekne zrazil ego. Bacha. Nechcem to spravit tak radsej ma k tomu nenut. Byvala tiez poriadna baculka okrem ineho
tak ja som maturovala z angliny aj franiny B2 volakedy mi tiež nešla gramatika, ale postupne mi pomohla stránka help for english Je v češtine a máš ta vysvetlenu gramatiku a ptm aj všelijake cvičenia a každú odpoveď ti odôvodni prečo si ju dal dobre alebo zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov