Ak niekto z Vas pouziva nejaku metodu ucenia anglictiny, tak poradte...myslim skor domacu vyucbu zameranu na konverzaciu ci uz nejake audio alebo software...dik za reakcie...
citanie anglickych clankov, komixov, chatovanie s anglicanmi, pocuvanie filmov po anglicky s anglickymi titulkami, anglicke hry, anglicky pocitac.. moznosti je az az a cim viac tym lepsie
ja mam fotograficku pamat takze mam taky obrovsky obrazovy slovnik a kazdy den sa jednu stranu naucim, a este k tomu sa normalne ucim z knizky pre samoukov gramatiku a dalsie veci
Dost dobra knizka je od Jane Wightwick Anglicky 15 minut denne fakt sa da z toho lahko ucit a aj ryhclo ja sa ucivam z tejto knizky v autobuse lebo vtedy sa aj tak vela veci robit neda
Dik za reakcie Pozeranie filmov je asi osvedčená metóda, ako vidím... Na maturu som sa pripravovala podobne ale chcem zvýšiť ´´latku´´, samouk my akosi nestačí preto sa pýtam...ak by niekto poznal niečo konkrétne nech napíše...dik
-pumaamravec-( Jane Wightwick Anglicky 15 minut denne už mám a je to naozaj dobrá knižka)
skús nejaký ang. seriál s titulkami napr. How i met your mother alebo v big bang theory je naozaj skvelá anglická výslovnosť...zabavíš sa a ešte sa aj niečo naučíš
pozerám filmy po anglicky, čítam knihy po anglicky, s kamošmi a fotrovcami sa rozprávam len po anglicky, píšem poviedky po anglicky, počúvam anglické pesničky, chodím do Anglicka na jazykové pobyty...
ale aj dávať pozor v škole na angline nie je od veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dost dobra knizka je od Jane Wightwick Anglicky 15 minut denne fakt sa da z toho lahko ucit a aj ryhclo ja sa ucivam z tejto knizky v autobuse lebo vtedy sa aj tak vela veci robit neda
-pumaamravec-( Jane Wightwick Anglicky 15 minut denne už mám a je to naozaj dobrá knižka)
» www.prirodzenaanglictina.sk/...
ale aj dávať pozor v škole na angline nie je od veci