Chcem vám povedať o jednej mojej kamoške ktorá sa stretla s drogami.Išla večer do jedné nemenovaného disko klubu kde sa chcela zabaviť s kamarátmi.Začínalo to v pohoďe kúpila si kofolu no ked ju dopia všimla si ze s ňou nie je niečo v poriadku.
Kazdy den sa stretavam s drogami a zrovna co si povedala mi na predavkovanie nesvedci. ani na drogu . Droga Droga Droga je to lahke na nu hodit vinu ale kym nepojde na skrimingove testy je to kkt platne . S tym cem povedat nepoznam rozpustaciu drogu alebo tekutu ktoru by mohli pouzit. A este daco drogy niesu zrovna lacna zalezitost cize bud bola holka pekna a chceli ju dostat ak by to ozaj boli tie drogy alebo bol ten typek dobre zazobany a cel sa zabavit. Aj ked jedna droga ma prave napadla ale je mimo obeh asi 4 roky pouzivala sa volakedy ked sa to pridavalo do napojov zmrzlin a jedal .. sposobovala velmo rychlo navyk a pouzivali ju hlavne gastronomicke zariadenia pre udrzanie a prilakanie zakaznikov. Je vsak dost tazke uz take zohnat. A inak odporucil by som jej dat si vysetrit traviaci trakt od zaludka az po vsetky orgány. Mohla to byt reakcia odpovedajuceho slabeho organizmu.
neviem, ako spomínal @reborn drogy nie sú lacná záležitosť.. pochybujem, že by niekto len tak dal niekomu nejakú drgou.. ak chcel tú babu dostať-to áno..ale len tak? neviem, nemusela to byť droga a nechcem podcenovať toho doktora, ale sorry, stretla som sa so všelijakými individuami od takých, ktorí chceli presvedčiť kamoša, že mu našli vo vrecku marihuanu- a pri tom tam nič nemal..
takže logicky jej mali spraviť testy..
každopádne keď som niekde, tak sa snažím byť blízko mojho drinku a tak
ale skôr sa mi stalo, že som bola svedkom ako na párty ponúkali dorgy tancujúcemu davu.. takže everything´s possible
zaloba! Pretoze ako pises ked si ju kupila a hned si hu zobrala a mala ju na ocich musel jej to tam hodit dakto pri vycape teda aj barman. Neviem nebol som tam sudim podla toho ako si to napisal.
tiež ako @reborn a @petika súhlasím, že drogy sú drahé... a keď ich už ľudia kupujú, tak pre vlastnú spotrebu... a celé je to akési divné s tou kofolou... áno, možné je všetko, a v dnešnej dobe dupľom, ale pripadá mi to ako z filmu
ja viem, nikto nikdy nevie, čo ho v živote postretne, ale... moji rodičia si tak isto stále myslia, že keď idem na koncert, mám si dávať pozor na pitivo... že mi doňho niekto ničo nasype, hodí... ale ako @dnbasser si svoje strážim...
len fakt nechápem, prečo by to niekto robil, keď dobre vedel, že to môže spôsobiť zvracanie... keď ju chceli dostať, mali už použiť niečo, čím by bola povoľnejšia... hoci, u každého to má iné účinky...
ale tak dúfam, že sa má už kamoška dobre... a nech sa teraz nevykašle na ďalšie zábavy... treba ísť ďalej, ale s väčšou opatrnosťou...
určite v tej kofole nemala drogy...príznaky sa hentak neprejavujú hlavne nie pri drogách užívaných vo forme prášku a podobne...a len tak by jej niekto neznámi asi nedal do pitia drogy, aj tie niečo stoja...
Blbost. Ako uz viaceri napisali skor to bola pokazena kofola, ci pokazeny traviaci trakt. Viem len o jednej droga, ktora sa takto na diskotekach nasypala do napojov, ale to by si kamaratka nic nepamatala, len by bola nadrzana a energicka. Ale tato droga sa tazko zhanala (u nas ani neviem ci sa vobec zohnat dala) a pouzivala sa skor v USA.
Inak ten doktor bol len dalsim prikladom antidrogovej propagandy. Uz raz bolo aj v spravach, ze nejaky chlapik rozdaval kolace (so zapecenou travou-asi mu hrablo a podla vyjadreni doktorov, bolo 11 ludi tazko intoxikovanych a mohli az zomriet
no ja mam lepsie... : tu na diskotekach chodil jeden cech nakazeny aidsom,a pichol sa ihlou do zily,a potom nou niekoho na disko pichol...a dve baby mali pozitiv..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@reborn týpek píše, že nebola jediná... každopádne to drogy byť nemuseli
takže logicky jej mali spraviť testy..
každopádne keď som niekde, tak sa snažím byť blízko mojho drinku a tak
ale skôr sa mi stalo, že som bola svedkom ako na párty ponúkali dorgy tancujúcemu davu.. takže everything´s possible
ja viem, nikto nikdy nevie, čo ho v živote postretne, ale... moji rodičia si tak isto stále myslia, že keď idem na koncert, mám si dávať pozor na pitivo... že mi doňho niekto ničo nasype, hodí... ale ako @dnbasser si svoje strážim...
len fakt nechápem, prečo by to niekto robil, keď dobre vedel, že to môže spôsobiť zvracanie... keď ju chceli dostať, mali už použiť niečo, čím by bola povoľnejšia... hoci, u každého to má iné účinky...
ale tak dúfam, že sa má už kamoška dobre... a nech sa teraz nevykašle na ďalšie zábavy... treba ísť ďalej, ale s väčšou opatrnosťou...
Inak ten doktor bol len dalsim prikladom antidrogovej propagandy. Uz raz bolo aj v spravach, ze nejaky chlapik rozdaval kolace (so zapecenou travou-asi mu hrablo a podla vyjadreni doktorov, bolo 11 ludi tazko intoxikovanych a mohli az zomriet