Ľudia, keď ste si zháňali nejaké brigády na leto, ako ste na to šli ? ako sa Vám podarilo niečo zohnať, cez čo a akým spôsobom ste si to vybavovali ? .... + kebyže chcem skúsiť ísť robiť do tábora ako animátorka, kde sa dajú zohnať nejaké adresy, na ktor
ja mam vystudovanu animatorsku skolu a myslis ze ma uprednostnuju? Kamoska mala kontakty je obycajna kozmeticka a vzali ju ako mna a poprito nema ani paru ako sa to robi ! Fakt kontakty hybu svetom
@lucinka7 - ja robím animátorku každý druhý víkend a keby som s chalanom, čo to sprostredkúva nechodila na strednú, asi ťažko by som takú dobrú brigádu zohnala
Ja vždy keď som chcela brigádu išla som na miesto kde ju chcem a tam som si to proste vymanipulovala tak že som ju aj dostala a nikdy som žiadne kontakty nemala iba som mala hubu a teraz mám 3 roboty aj peniaze a som spokojná
@baka28 to máš aj zvlásť možnosť ísť na animátorskú školu či je to len nejaký kurz ? Hej, je to o hubu s konexiami, ale donekonečna to takto nemôže ísť :/ dúfam
@mirkova máš šťastie ešte nemám za sebou ľudí čo vyšli zo školy a rozbehli vlastný biznis
@plutvonozceakrivozubky a pracuješ cez rok ? hej, možno kebyže sa mi podarí zohnať niečo celoročné neriešila by som natoľko leto, ale bohužiaľ, peniažky potrebuje asi každý a normálna brigáda sa tu nezháňa tak jednoducho :/
Ahoj volám sa dominika a mám 16 rokov študujem na strednej súkromnej škole v prievidzi odbor je animátor, vychovávateľ a hľadám brigádu na leto.Či už v táboroch , alebo liečeniach alebo rôznych podobných zariadeniach. brigádu by som naozaj potrebovala tak vás prosím ak by niekto vedel o nejakej takejto práci dajte mi vedieť Ďakujem a dúfam že neotravujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Skús sa zaregistrovať na www.tabory.sk, možno budeš mať šťastie.. A možno sa v lete uvidíme!
@mirkova máš šťastie ešte nemám za sebou ľudí čo vyšli zo školy a rozbehli vlastný biznis
@somslavka ako animátor či všeobecne nejak ?
@fxx pretože ja som si pozerala aj minulý rok a nejak veľmi sa nedarilo.. tak snáď tento rok budeme mať viac šťastia