Prosím vás, robil už niekto vedúceho v tábore? Ja mám ísť teraz na školenie animátorov do CK Bombovo. Zaujíma ma aké s tým máte skúsenosti, koľko sa dá približne zarobiť a ako dlho tam ostávate ( či sa menia anim. po každom turnuse detí, alebo tam ste mes
Počuj, ženička ako si sa tam dostala ?? .. Platíš koľko za to ? .. ja som animátorka ešte nebola ale robila som inštruktorku .. no záleží to všetko od tábora ..
ja robievam od 16.tich každý rok vedúcu v brezovej, ale robim to zadara.. čiže nič neplatím, stravu a ubytko mám zdarmo, ale výplata žiadna.. a tábor je týždenny, takže po týždni sa vracam domov.. ale neľutujem to, zatiaľ sa mi vždy páčilo, len rátaj s tým, že spať budeš minimálne, pretože by si mala vstávať skorše ako decká, a spať budeš chodiť okolo tretej ráno.. a treba mať aj pevné nervy... nie vždy sú decká poslušne..
1- No ešte asi pred mesiacom,a lebo dvoma som rozposielal mejli po cestovkách čo robia tábory a oni mi odpovedali podla toho či ma berú alebo nie No a vybrala som si to Bombovo, oni sa mi ozvali, poslali mi pozvánku na školenie a tak a za to školenie platíme 25e. Ale píše sa tam že tie sa vrátia formou odmeny...:/ ale celkom nerozumiem že či to len tých 25 alebo viac.
3- hej, aj ja som také už robila Ale teraz mi ide aj o to zarobiť si niečo
takáto práca sa kvôli zárobku robiť nedá. Keď si zvážiš všetok čas, energiu, nervy čo vložíš hoc len do týždňového tábora (ak to chceš robiť zodpovedne) tak zistíš, že robíš veľa a dostávaš málo .
ja som robila už pár krát pre twistovo, zárobok ma nezaujíma, robím to s obrovitánskou láskou a celý rok som nažive iba kvôli letu. je to tak, s tým spánkom, ale kým si na nohách únavu nepociťuješ. ja sa vždy totálne rozložím keď sadáme do autobusu domou. vtedy na mňa padne fyzická aj psychická ťažoba. psychická hlavne kvôli tomu hnusnému návratu do hnusnej reality.
aha a animátori sa väčšinou menia po každom turnuse, mesiac v kuse by si určite nezvládla, hlavne na prvý krát. u nás trvá turnus tuším 11 dní a to je tak akurát. a veľký zárobok nečakaj, animátorstvo je hlavne dobrovoľnícka činnosť.
@onedisunity Jasné jasné ved, s tým som ani nepočítala, len mi išlo o to že ak tam budem celé leto tak by som nijakú inú brigádu nestihla( taká na zárobok) A teším sa na to ved tábory zbožňujem už od mala! akureta teraz to bude z druhej strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
3- hej, aj ja som také už robila Ale teraz mi ide aj o to zarobiť si niečo
A ďakujem