Ale to je hlupost nic nemusis nezabil by som nikoho aj keby som koly tomu musel zomriet ja Takze v ziadnom pripade nemoze nastat situacia ze by som naozaj ale naozaj musel .
Ale skusim to takto napisat a poopravit ta , kebyze nejaky Magor vezme mojich surodencov a rodicov postavy ich pred seba a povie mi , bud zabijem jedneho z nich , alebo vsetkych , tak by som si asi vybral asi jedneho z rodicov , pretoze obaja mi povedali ze prezit smrt vlastneho dietata by nedokazali , no neviem teraz ktoreho ...
@tenario - ved to. kludne by tu vyvrazdili polku svojej rodiny, a pritom ani nevedia, pri akej prilezitosti. kam ten svet speje...
mna dorazil koment c.6, to je vazne gol...
Ak by bola sestra fetacka emacka a neviem co este, tak by som asi aj bol schopny jednej noci ju zabit, ak by bol foter alkoholik a doma by mlatil mamu, tak by som ho jednej noci bol tiez schopny zabit, ak by to bol opacny pripad, taktiez, nastastie ani jedno z tohto doma nemam a ako som hovoril aj v predoslej ankete, tak by som bol schopny zabijat len vtedy ak by som nemal nikoho, na kom by mi zalezalo, tzn, ze pokial mam rodinu a kamaratov, tak mam od toho kurva daleko (cest vynimke pedofilom, toho by som este umlatil do kym by nevydychol posledny krat)
Necakal som pri zakladani tejto ankety ze na Birdzi je tolko psychopatov * myslel som ze nikto nebude hlasovat no jo bohuzial ...morbidne je to ze ste hlasovali a nie tato anketa
ako tak vidím túto anketu, rozmýšľam o tom, že asi sa nestanem otcom XD
ja by som asi otca, keby som musel.
mamu mám veľmi rád a ju nie.
súrodenci sú zas pomerne mladí, neprežili toho viac ako otec, takže by mali ešte žiť.
ale toto sa, dúfam, nestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale skusim to takto napisat a poopravit ta , kebyze nejaky Magor vezme mojich surodencov a rodicov postavy ich pred seba a povie mi , bud zabijem jedneho z nich , alebo vsetkych , tak by som si asi vybral asi jedneho z rodicov , pretoze obaja mi povedali ze prezit smrt vlastneho dietata by nedokazali , no neviem teraz ktoreho ...
mimochodom, strasne blba anketa. ale dnes sa tu v tom mnozstve anketoveho zomierania strati
mna dorazil koment c.6, to je vazne gol...
neznasam segry
ja by som asi otca, keby som musel.
mamu mám veľmi rád a ju nie.
súrodenci sú zas pomerne mladí, neprežili toho viac ako otec, takže by mali ešte žiť.
ale toto sa, dúfam, nestane
Chvalabohu ja som žiadne tabletky nebrala