niekde na akcii atd je to ine nez v restike v restike by som sa neprihovoril lebo ludia su taky aky su a hned by povedala ze co otravujem alebo by jej to bolo proste neprijemne
V reštike rozhodne nie ... tam je ticho ... a som s najväčšou pravdepodobnosťou triezvy... ako @41 hovorí, na akcii je to iné, nakoľko som na 75% na chalanov, tak skôr si začnem s babou, keĎ mám v sebe už niečo
keď som v reštike, vychutnávam si jedlo a ženské takým spôsobom neriešim.. jedine že by na mňa žmurkala, alebo sa usmievala prvá. som príliš lenivý, žeby sa mi chcelo otravovať neznámych ľudí
2, poprosíš ho aby vyvolenej poslal drink ktorý samozrejme zaplatíš
3,keď jej ho donesie tak ak na teba mrkne a usmeje sa tak si k nej prisadneš ak sa na teba hrôzostrašne zaškerý necháš ju tak
4,prídeš k jej stolu a prihovoríš sa
To platí samozrejme v prípade že nie si gay, nemáš frajerku, netváry sa nedočkavo (nepozerá sa na hodinky, neposkakuje jednou nohou alebo si kukuje drink len sporadicky alebo vôbec)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Keby som ju nepoznal , tak nie
a keby som sa dopracoval k tejto Jasne, prihovorím sa mu ... bola by už preč
ale nemal by som problém ju osloviť...
1, zavoláš čašníka
2, poprosíš ho aby vyvolenej poslal drink ktorý samozrejme zaplatíš
3,keď jej ho donesie tak ak na teba mrkne a usmeje sa tak si k nej prisadneš ak sa na teba hrôzostrašne zaškerý necháš ju tak
4,prídeš k jej stolu a prihovoríš sa
To platí samozrejme v prípade že nie si gay, nemáš frajerku, netváry sa nedočkavo (nepozerá sa na hodinky, neposkakuje jednou nohou alebo si kukuje drink len sporadicky alebo vôbec)