stačí, ak zvolíte jednu, (poprípade dve) z tém, ktorú by ste si radi v rámci besedy vypočuli; snažila som sa vybrať oblasti, ktoré sa týkajú bežných ľudí, stretli ste sa s nimi a zamýšľate sa nad nimi občas...
vzhladom na to, ze temy o vesmire su teraz velmi prepierane (urychlovac castic), to by asi nebola vdacna tema... A aj o rakovine je toho vela... Ja by som si asi s radostou vypocula temu c.2. Ta by bola, myslim, najzaujimavejsia.
vidím, že depka to istí ...takže sa možno znovu zahrám na psychologičku, kriste, mňa to bude asi furt prenasledovať, ale nepredbiehajme, ešte chcem veľa veľa hlasov
čau pawlo na exnárku, k štvrtákom maturantom najskôr, hoci možno aj k druhákom, neeviem, ale ja chcem maturantov, lebo možno ešte spravím interview s niekým a poskytnem info o našej škole (aby tam nechodili však príď...sa na jednu hodinu vypýtaš...ešte je to v nedohľade zatiaľ, najskôr december si predstavujem, keď už zvonce budú vyvolávať príchod Vianoc
sunnyday: práveže naopak...tretia téma je o veľkej nádeji..možno som mala vysvetliť, čo všetko by zahŕňala daná téma
k jednotke by som musela zohnať veľamateriálov, ale dala by som si záležať, pretože sama sa chcem viac viac dozvedieť o tom, niečo už aj mám, je to však malinko
dvojka je jasná a ľahká téma
trojka vysvetľuje, aký obrovský význam majú rastliny a ľudia si to ani neuvedomujú, čo je pochopiteľné...však buriny , ale tu by som z vlastného študovania hovorila, aké nádeje poskytujú buriny, čo produkujú a ako fungujú metabolity proti nádorovým bunkám, je to úplne fascinujúce, brutálne, šokujúce , nepreháňam, rastlina má celkovo dôležité postavenie a je budúcnosťou pri liečbe rakoviny
nechcem ovplyvňovať názory, ja na vašom mieste by chcela jednotku , takto si ale neviem vybrať už sama, bo všetky tri sa mi zdajú zaujímavé, hoci depka až tak nie (chytá ma z toho depka), ale keďže ide o nervačku, tak aj hej
no ja by som mala zaujem o vsetky tri..ale tak vseobecne, depresia je asi najlepsia..je to taka blizka tema a este aj ked budes mat posluchacov, ktorych depka postihuje neustale
ja neviem 3. asi fakt by som nachapala a 1. je no dobra diskusna tema, ale nepotvrdena faktami a ta 2. co ja viem, asi najbeznejsia vec na strednej skole tak asi tu no
gordon: aj ja si myslím, že najskôr upúta len tá dvojka, no vyzerá to tak, že bude depresia, veď možno mi dá ešte možnosť určite robiť prednášku, tak by som dala tú prvú tému, bo ja sa o nej chcem viac dozvedieť tiež
Depresia je omielaná všade a nezdá sa mi táto téma nejak extra originálna a zaujívava. Tá rakovina rastín či čo za prkotina - už len názov sa mi videl dostatočne nudný, nie to ešte počúvať. Rastliny sú nudné, drvivú väčšin ľudí nezaujímajú. Takže ja by som zvolil jednoznačne 1.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1. je príliš sci fi, 3. sa mi nechce chápať
ale nie som sš, takže vlastne nič...
A tiež by som bol za dvojku
vidím, že depka to istí ...takže sa možno znovu zahrám na psychologičku, kriste, mňa to bude asi furt prenasledovať, ale nepredbiehajme, ešte chcem veľa veľa hlasov
k jednotke by som musela zohnať veľamateriálov, ale dala by som si záležať, pretože sama sa chcem viac viac dozvedieť o tom, niečo už aj mám, je to však malinko
dvojka je jasná a ľahká téma
trojka vysvetľuje, aký obrovský význam majú rastliny a ľudia si to ani neuvedomujú, čo je pochopiteľné...však buriny , ale tu by som z vlastného študovania hovorila, aké nádeje poskytujú buriny, čo produkujú a ako fungujú metabolity proti nádorovým bunkám, je to úplne fascinujúce, brutálne, šokujúce , nepreháňam, rastlina má celkovo dôležité postavenie a je budúcnosťou pri liečbe rakoviny
nechcem ovplyvňovať názory, ja na vašom mieste by chcela jednotku , takto si ale neviem vybrať už sama, bo všetky tri sa mi zdajú zaujímavé, hoci depka až tak nie (chytá ma z toho depka), ale keďže ide o nervačku, tak aj hej
Ale taktiež som neni sš... takže nič...