ačo tak gothičky, tie to nosia bežne, napíkald moja bývalá... za celý ten čas čo som s ňou chodil som ju envidel v ničom inom než minisukni a pančuchách či už sieťkovaných, klasických alebo iných... je to otázka vkusu si myslím... a zapadnutia do štýlu? neviem
šak to aj tak nevidno, či sú to podväzky alebo normálne pančucháče.. aj moja babka nosí také tie na podväzky, lebo normálne kvôli čomusi nemôže a nevyzerá ako fľandra
zaujímavé, keby bola v ružovej minisukni a podväzkoch je kurva, kebyže je v čiernej minisukni a podväzkoch je gotik ako spomínal @Bullet1302...pre čo je to tak??
Dal som možnosť je mi to fuk ale chcel by som podotknúť že milé dámy ak to chcete nosiť kľudne ale hlavne doma pred svojím chlapom/milencom/mužom lebo je to sexy ale naozaj to na verejnosť nepatrí lebo potom sa netreba čudovať že vás niekto znásilní lebo nie každý chlap odolá a keď vidí niečo vzrušujúce tak sa môže stať hoci čo keď nám odkrví mozog a hlavne ešte keď sme v alkoholovom opojení tak duplom čiže bacha ako sa obliekate na verejnosť.
Najlepšie to účinkuje na VŠ raz som jednu videl až mi kniha z ruky vypadla v STU na FCHPT (no nebola to jedná od nás chemikov ale majú tam prednášky aj manažment či ekonómovia ani neviem) a som mal pocit že tá rovno prišla s diaľnice na prednášku, prv som si myslel že má skúšku ale nakoniec som videl že ide na prednášku a mala na sebe negližé a podväzky s pančuchami a štekľe na vysokých podpätkov mal som dosť ale je možné že sa zabudla doma prezliecť a to malá ešte z nočnej chodbovice oblečené neviem ale vyzerala fajn len mala trocha nevhodne zvolené oblečenie na školu si myslím. Čo ma kto oblečené mi nevadí len chcem podotknúť že existuje nejaký spoločenský kódex ktorý by trebalo dodržiavať viem že dnešným mladým to nič nehovorí ale reprezentuje to aj vašu osobnosť na verejnosti a váš intelekt
aha, tak preto mi mama povedala že sa mám ist prezliecť ked som chcela ísť s novokúpenymi podkolienkami a trojštvrtovými nohavicami do auparku (aj ked povedala tiež že moje tričko vyzerá jak pyžamo). Neviem, tam u nás je takýto look viac menej bežný aj ked uznávam že sa to skor hodí do klubov alebo čo.
nerozumiem tomu slovu "na ulici." To akože, má ich nosiť po dome?
totižto myslím si že normálne dievča nosí tie pančuchy natoľko normálne, že si nane aj niečo dá, napríklad sukňu, a vtedy si na tej ulici nevsimnem, aké pančuchy má oblečené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
Chytil ma taký záchvat smiechu že si myslím že mi natrhlo bránicu
no dobre. ale názor platí ten starý
podľa mňa sú obe sračkoidné šťandy...
Najlepšie to účinkuje na VŠ raz som jednu videl až mi kniha z ruky vypadla v STU na FCHPT (no nebola to jedná od nás chemikov ale majú tam prednášky aj manažment či ekonómovia ani neviem) a som mal pocit že tá rovno prišla s diaľnice na prednášku, prv som si myslel že má skúšku ale nakoniec som videl že ide na prednášku a mala na sebe negližé a podväzky s pančuchami a štekľe na vysokých podpätkov mal som dosť ale je možné že sa zabudla doma prezliecť a to malá ešte z nočnej chodbovice oblečené neviem ale vyzerala fajn len mala trocha nevhodne zvolené oblečenie na školu si myslím. Čo ma kto oblečené mi nevadí len chcem podotknúť že existuje nejaký spoločenský kódex ktorý by trebalo dodržiavať viem že dnešným mladým to nič nehovorí ale reprezentuje to aj vašu osobnosť na verejnosti a váš intelekt
nech si tak chodia dievčence,keď chcú,ale ja tak chodiť nebudem..
ale šak je to sexi ja by som len závidela asi
totižto myslím si že normálne dievča nosí tie pančuchy natoľko normálne, že si nane aj niečo dá, napríklad sukňu, a vtedy si na tej ulici nevsimnem, aké pančuchy má oblečené
každopádne:
samodržky > klasické pančuchy
A ak by jej to bolo vidno, tak predpokladám, že si zabudla obliecť sukňu alebo ju nahradila širším opaskom... V tom prípade kur.va jasná...