Zajtra má narodeniny jeden človek, mám ho síce hrozne rada, ale ako som sa vyjadrila v mojom blogu ja ako príčina lásky nelásky neľúbim ho. To, že som mu narovinu povedala , čo k nemu cítim mu ublížilo a nebaví sa odvtedy so mnou , ale mám sa tváriť,
myslim to ze zazivam cosi podobne ako ten chalan..ale nie je mi az tak ublizene kedze ju nelubim.. ja to tazsie prezivma len kvoli tomu lebo uz ma tolko mam odje.alo...
ja som ras tieš bola v takej situácií aa ten chalan sa so mnou prestal baviť bo sa urazil.potom mal narodky, poslala som mu normálnu sms a on povedal že som bola s tou sms trápna..jebať ho
Kolini : Pretože už v čase, keď sme sa zoznámili som mala svojho priateľa a stále ho mám . Vieš náš vzťah je na princípe on ma ľúbi ja jeho nie a pre mňa vzťah bez lásky nemá šancu.
Kolini: Nie nenapadlo lebo mám vzťah ktorý ma napíňa po všetkých stánkach a ja si nenechám zničiť svoje šťasie , pretož aj keď by som chodil s ním neverím, že by to bol šťastný vzťah . Niedy je kamarátstvo viac ako láska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
myslim to ze zazivam cosi podobne ako ten chalan..ale nie je mi az tak ublizene kedze ju nelubim.. ja to tazsie prezivma len kvoli tomu lebo uz ma tolko mam odje.alo...
omg..a nenapadl ota ze keby si to s nim skusila mozno by si sa po case zalubila???
ale kedze mas chlapa tak ma chlapec smolu..
A k teme, ja by som poslala a mozu byt tri reakcie:
1.vynada ti za to a ze ta lubi never tomu
2. odignoruje to
3. podakuje a mozno sa jeho vztah zmeni
ale to my niekedy nevieme pochopit.. na to ber ohlad
Sabica: Spočiatku som tomu neverila, ale mali sme pracovné stretnutie na ktorom som zistila, že to je pravda