Takže , Ak by ste mali 17 a máte možnosť sa vyspať s 16tkou, urobili by ste to ? S tým že by ste vedeli že z toho nič viac nebude a že "každý týždeň" má iného. Inak uplne normálna baba , dajme tomu.
úplne stačila možnosť "nie", sentimentálny dodatok nebol treba: ja osobne by som čakala na lásku, ale ani keby som bola chlap a nebola by som citovo založená, nevyspala by som sa s ňou, lebo takéto povahy sa m natoľko protivia, že by to ani príťažlivý zovňajšok nevykompenzoval
nikdy by som sa nevyspal s dievčaťom, nech je akékoľvek krásne, nech ma akokoľvek priťahuje, nech ide po mne akokoľvek, aj keď by som bol sám, sex je súčasť vzťahu a hlboký záväzok, ktorý zatiaľ nie som schopný prežiť
"sex je súčasť vzťahu a hlboký záväzok, ktorý zatiaľ nie som schopný prežiť"
a si si isty ze si hetero? mozno ta pritahuje rovnake pohlavie ked mas taketo cudne nazory. sex je pre kazdeho zdraveho cloveka normalna biologicka potreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
No tak dáme aj nejakú úchylnú anketu
a pre mna za mna, aj nieco chytit :letim:
sak sex je faajn.
po žiadnej ,,normálnej 16tke netúžim, ale dakujem za ponuku.
skoč ta už nepríde
.
.
.
.
.
odkojený otcom
čakala by som ďalej.
bodka.
keby som bola chalan tak isto hej, keby dievca tak nie
@kail91
"sex je súčasť vzťahu a hlboký záväzok, ktorý zatiaľ nie som schopný prežiť"
a si si isty ze si hetero? mozno ta pritahuje rovnake pohlavie ked mas taketo cudne nazory. sex je pre kazdeho zdraveho cloveka normalna biologicka potreba.
To bola skôr vyšpekulovaná otázka , chcel som vedieť vaše názory