ahojte myslíte, že sa oplatí spoliehať na 1 podanú prihlášku na vysokú ? Rozmýšľala som aj ,že si podám aj druhú pre istotu ale zbytočne naviac vyhadzovať 32 euro keď chcem ísť študovať aj tak len toto. Vás poprijávali alebo aj nie? ĎAkujem
ja som si dal len jednu, lebo som vedel že ma prijmú aj bez prímačiek, a ak by ma nezobrali, bolo by mi to jedno, ale všetci ostatný ktorých osm poznal si dali 2< aj keď mali istotu že ich zoberú
ja som si dala tri, vsade ma prijali a potom som sa dozvedela, ze mi stacili podat dve, lebo ked by ma na jednu nezobrali automaticky by mi pnukli ten druhy odbor na ktory som sa hlasila
ja som si dala len jednu pretože sa mi nechceli vyhadzovať peniaze za ostatné prihlášky a domáce práce, ešte k tomu som šla na umelecký smer a na každej škole by ma čakal pohovor a presviedčať každú jednu výšku, že práve to je tá výška o ktorej snívam sa mi fakt nechcelo
ja som si podala len jednu a robila som všetko pre to, aby ma tam prijali, lebo inam som ísť nechcela a vyšlo to ale ako záleží to od toho, že či máš nejakú predstavu, že čo spravíš, ak by to nevyšlo.. že či by si bola ochotná ísť aj niekam inam
Ja som si dala len 1 a ak ma nevezmú, budem rok doma ak ťa bude baviť iba tá škola, kde máš prihlášku, tak si inú nedávaj, je zbytočné sa niekam "upratať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov