Čo si o nej myslíte, vadí vám keď kecáte s človekom a ani neviete ako vyzerá? Ostávate radšej v anonymite a nezverejňujete svoje fotky, či vám je to jedno čo o vás ľudia povedia? Uprednostňujete skôr písanie či rozhovory aj keď netušíte ako vyzerá osoba k
Anonymita na webe nie je nijaká - ak sa snažíš ako chceš vždy je spôsob ako sa dá ten dotyčný cez sieť nájsť. Mslím že do určitej úrovne - strata anonymity nevadí - pokiaľ do neprekročí určitú hranicu.
ja si radšej s ludmi píšem ako napríklad kecám cez mikrofon pripadne kameru, tam aj tak o chvilku pride take trapne ticho aj ked záleží na tom s kým sa rozprávaš.
Svoje fotky nikomu nerozosielam len priatelom známim a podobne, radšej si udržiavam odstup.
ja uprednostnujem dat si s dotyčním pivo a posedieť si pri vodnej fajke, zbytočné kecania na nete sú väčšinou o ničom a nevedú k ničomu...a ak sa už aj zdá, že vedú...tak sa to len zdá...hm
mne nevadi ked neviem ako vyzera ten s ktorym si pisem..lebo obcas ked tu fotku uvidim je to take..sklamanie?alebo ja neviem..to ze sa mi s niekym dobre pise neznamena ze mi bude sympaticky a ked si nepiseme dlhsie nezaujima ma jeho tvar vobec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
co ja vem, je to kazdeho vec, ci chce zverejnit foto...
7 - prečo ju nepoužívaš ??
ale keby vyzeral ako jake gyllenhaal, tak to uz by som zacala aj vahat
Svoje fotky nikomu nerozosielam len priatelom známim a podobne, radšej si udržiavam odstup.