Dost nevydareny vtip... suhlasim s @2@zuzushiq a zarazaju ma prispevky od @xhtml ktory tuto nezmyselnu diskusiu absolutne dorazil. Je mi z vas fakt zle.
a nejaký za to aj nemôžu? Pokiaľ viem je to psychická porucha to neni o tom či to chcú alebo nie...to ako keby si povedal že chceš mať schizofréniu tak ju máš...
Asi si mýliš pojem anorexia so sebakritikou...je jedna vec keď si baba pripadá tučná pri 50kg a normálne sa stravuje a čo ja viem cvičí aby si udržala postavu...a ak si pripadá tučná pri 20kg neje, cvičí a snaží sa ešte viac schudnúť...
@xhtml Nepochopene pisane slovo? OK, pokusim sa vyjadrovat tvojou recou... Ak si za to mozu: to znamena, ze vedia zdravo posudit svoje hranice a nebudu zachadzat do extremov - toto nie je anorexia. Anorexia je bud nejaka porucha traviaceho traktu, alebo mentalna anorexia: ako som uz pisala psychicke ochorenie, za ktore jednoducho nemozu.
Cize uz len tvoje vyjadrenie ze pravi anorektici si za to mozu sami je nespravne a uznavam, tazko sa chape pisanemu slovu, ktore je absolutne mylne. Jednoducho si podla mna pleties niektore pojmy.
hm, dnes existuju zenske, ktore vyzeraju normalne, ale myslia si, ze su tucne. to nie je dobre.. toto su podla mna "pravi" anorektici.. pouzil som zle slovo, pardon, ospravedlnenie, priznavam
@xhtml Ano, v niecom s tebou konecne suhlasim. Tiez nevidim ziadny zmysel v chudnuti, ak to nie je potrebne zo zdravotneho hladiska. ...Pritom si ale absolutne stojim za vsetkym co som doteraz napisala.
@xhtml Myslim ze nema zmysel tolko to tu rozoberat, vsetko co som chcela napisat som napisala vyssie. Ale teda vyjadrim sa este... Ak su naozaj mimoriadne chude a stale chcu schudnut, tak by to mal asi posudit odbornik. Co ja po prve nie som a po druhe zachadzas do prilis imaginarnych prikladov. Jednoducho je to individualne. Ako som uz pisala, zdrava baba nebude zachadzat do extremov.
@sleepwalker9 pre pomalsie chapajucich - nikoho som tym nechcel urazit .. nepaci sa Vam ? Naco sa potom do toho starate .. Ach jaj takychto ludi nechapem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@Althinka @Ice_stovo @Kasko @Luc.ka @Sheena205 @Susenejablko @Tenpatic @Tomas
Cize uz len tvoje vyjadrenie ze pravi anorektici si za to mozu sami je nespravne a uznavam, tazko sa chape pisanemu slovu, ktore je absolutne mylne. Jednoducho si podla mna pleties niektore pojmy.
Moje myslenie je brilantnejšie, než si ty vôbec dokážeš predstaviť .