Vyzerat jak vesiak na klobuky a chodit s desatkilovym zavazim aby ta na jesen neodfuklo neni zrovna vyhra a nehovorim o zdravotnych komplikaciach. Taketo kostricky ani nie su pre muzov zaujimave. Tam pekne supuj do McDonaldu si dat nejake velke menu alebo povedz mame nech ti uvari gulasu lebo skoncit na lieceny nie je to prave orechove...
Poznám dve baby čo boli anorektičky a jedna skončila na liečení a dávali jej umelú stravu inekciami a druhej to zistili včas rodičia a denne ju vážili a kontrolovali, či všetko je
Si uz vazne tak jebnut*??????hentak chudnut???preboha...jedno dievca...moja rodina...mala anorexiu, potom presla na bulimiu, dnes uz je to sedem rokov co zomrela..Chces skoncit takto????ak nie spamataj sa...hned...
Ono ti to stoji za to? Radšej budeš hnusna neatraktivna a už vôbec nie prítažliva, neschopna vlastného života? Alebo budeš mať radšej pár kíl navyše čo aj tak nikomu nebude vadiť? Uvedom sa dvievča. Keby sa to dalo zvládať asi by to robil každý a ľudia by nerobili protesty proti vychudnutým dievčatám na mólach. Ak si nepochopila: NIE
no aj anorekticka nie som...a bulimicka uz vobec nie, ale neviem si predstavit ako si clovek an neico take moze navyknut...a najhorsie je, ze ak enschudnem nic sa mi zas nebdue darit...chudsi ludia maju proste vacsie statsie...
niekedy dávno som navštívila pro-ana stránky. to bol čistý des a hrôza, ako sa jedna druhej vychvaľovali, že celý deň pili len vodu a večer si dali jablko, tak ho museli ísť vyvracať, a potom hovorili, že nejedzte jablko, lebo to sa ťažko vracia...
a potom niekoľko zásad anorektičiek, že nesmieš zjesť nič, čo je väčšie ako tvoja päsť, alebo že keď si hladná, rozmrv si ľad a zjedz ho, alebo sa prípadne buchni do brucha, potom ťa to prejde...
Croiss ak o tom vazne uvazujes vyhladaj pomoc psychiatra. To myslim uplne vazne. A daj si prosim tvoju fotku na birdz aby sme posudili ci ti to vobec treba...
Croiss spamataj sa, hladovanie je ta najvacsia kravina, aku mozes robit, ved ak chces schudnut, tak schudni normalne, zdravo, ale PRAVIDELNE sa stravuj, nejedz sladkosti a zacni cvicit, teda musis mat hlavne pohyb.
A vobec nemaju chudsi ludia vacsie stastie, ani v zivote vsetko lahsie, podla mna vela zalezi natom, aky si clovek, ako beres ty zivot a ak ti ide o chalanov, tak ja som nikdy nebola chuducka, ani nemala dokonalu postavu a by si sa cudovala, ze kolko aj fakt ze peknych chalanov ma chcelo, vsetko nezalezi len od toho ci mas perfekne telo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Akoze debilita nema hranice
Ked chces schudnut staci si len upravit stravu!!!
Neznamena ze ked sa najes, ze hned ti prida 10cm na obvode brucha...
Podla mna je anorexia nieco ako fetactvo! Tiez si myslis ze nejest je vyhra, ale pritom si nicis zdravie!!!
a potom niekoľko zásad anorektičiek, že nesmieš zjesť nič, čo je väčšie ako tvoja päsť, alebo že keď si hladná, rozmrv si ľad a zjedz ho, alebo sa prípadne buchni do brucha, potom ťa to prejde...
zdá sa ti toto normálne?
A vobec nemaju chudsi ludia vacsie stastie, ani v zivote vsetko lahsie, podla mna vela zalezi natom, aky si clovek, ako beres ty zivot a ak ti ide o chalanov, tak ja som nikdy nebola chuducka, ani nemala dokonalu postavu a by si sa cudovala, ze kolko aj fakt ze peknych chalanov ma chcelo, vsetko nezalezi len od toho ci mas perfekne telo.