už dlho som si od srdca nezapitchoval! je na čase to zmeniť
metalcore je POP! FUJ! hnus! nenávidím tých rádobyhudobníkov! nenávidím! zabiť nechty odlakovať, ofiny ostrihať, vlasy odfarbiť... čo na tom kua nekto vidí? šak to je zlátanina všetko... úplná. keby to malo aspoň "vajcá" ale nemá. keby aspoň screamovali celú peničku ale néé oni do toho dajú aj green day style vokál! keby aspoň dávali poriadny tremolo picking a nejaké slušné riffy! ale oni dávajú melodické chujoviny!!! fuj!
loool nuda ludkovia XD ja viem viem....XD a največšia buzna nasvete je raper modra žiara jebať ho pojebanec zubaty...XD kokot tak aj aj som si zapičoval no XD modra žiara paldopiče!
metalcore sú buzny? čo sú potom heavy metalisti? taký hammerfall alebo stratovarius
to je zbor teplých námornákov .. a nie metalcorové skupiny
pod metalcorom si asi predstavuješ avenged sevenfold alebo bullet for my valentine
také skupiny sú skutočne komerčné, hrajú nečistý metalcore ak sa to tak ešte dá nazvať a ich sláva stojí aspoň z polovice na outfite (buzny)
btw. teba zaujíma ako vyzerajú tí, čo hrajú hudbu ktorú počúvaš? mňa nie, ich posolstvo je predsa v ich hudbe, nie v čiernych tričkách a dlhých vlasoch
to však neznamená že to nie sú dobrí hudobníci (tebe sa ich tvorba nepáči, ale sú)
metalcore môže byť velice slušný nárez, spievané refrény tomu vôbec nevadia
prečo ti vlastne vadí melódia v tvrdej hudbe? tomu fakt nerozumiem
ved to je to umenie, urobiť niečo melodické a tvrdé zároveň (ty žánrový obmedzenec)
viac obhajoby písať asi nemá zmysel, lebo vidím tvoj zámer (vyprovokovať spor, toť vše)
ale v takto subjektívnej záležitosti to sotva môže byť spor na nejakej úrovni, čo si svojou intoleranciou v obmedzenosti dokázal už na začiatku tejto "rádobydiskusie"
veď ja nehovorím, že chlapci necvičili nepopieram, že priemerný metalcore gitarista by ma skoval ale je to hudba ktorá privodzuje bolesť hlavy tie scurvené melodické oné, proste ja nič nemám proti melodiam(šak CoB je jedna z mojich najpočúvanejších kapiel ale z hentých bolí hlava. a ten spev do toho, fuj keby mal ten spev aspoň gule ale nemá taký puberťácky čistulinký lamy a je to pozerská hudba.
Mne len nejde do hlavy definicia toho slova komercny...to ma byt kazda kapela nekomercna a ma mat maximalne 8 posluchacov ci ako? Vysvetlite mi to niekto, prosim...podla mna je snom kazdej kapely byt pocuvany a predavat albumy, ci sa mylim? Alebo sa aj spolocnost deli na komercnu a nekomercnu, ze jedni si album kupit mozu a tym padom kapela nebude komercna?? Skuste mi to objasnit...podla mna je komercny niekto, komu napisu text, spravia hudbu a on to len zaspieva bez nulovej ucasti na skladani piesne...a je slavny vdaka klipom a az potom predava CDcka..
Buzna metal je imo hlavne tie 80's kokotiny ako Iron Maiden, Judas priest, Manowar, Whitesnake, Motley Crue, Saxon atp., to je fakt neunosne obcas..:S Metalcore je mensie zlo, aj ked vacsina co som pocul bola zas taky fake s mladymi tucnymi pubertakmi a slabym vokalom
aaaach, nechapem jak je mozne ze vzdy tu niekoho bavi sa nadrbavat do hudby ktoru nepocuva... ved pocuvaj si metal a tie ´´nalakovane buzny´´ ci ako si ich nazval ignoruj... ja osobne pocuvam aj childrenky aj metalcore... a ten ´´cistulinky pubertacky spev´´ tam patri preto je to metalcore a nie metal... a ked chces scream pocut celu pesnicku tak pocuvaj screamo :d alebo to by zas boli ´´buzny s nalakovanymi nechtikmy?
@35 myslím komerciu typu: začnú ako čistá garáž, je to dobrá tvrdá hudba, majú svojich fans, postupne rastú. potom príde zmluva s nejakým big vydavateľom, a začnú robiť albumy kvôli zmluve, a tie potom aj tak vyzerajú (je to shit bez nápadu). ich fans sú zrazu 12 ročné deti a celá skupina mení image na "buzny".
@26 takže vysvitlo že ich vlastne rešpektuješ ako hudobníkov, ale ich tvorba sa ti nepáči. nepáči sa ti ked vokálom tvoria melodiu. nevieš síce na ktorú skupinu konkrétne nadávaš, ale máš asi pred sebou nejaký fiktívny model skupiny ktorá má jedno demo a jeden album, chalani majú max 18 rokov a drbká im z toho ešte
@25 avengeld sevenfold je metal???? ale bullet je v pohode a ide o to ze je to metalcore tak nebudu menit svoj spev kvoli tomu ze sa najdu ludia co ich nemaju radi...aj ked teraz uz pocuvam ine veci ako je children a pod. na bullet som vyrastal tak si to dakedy pustim
komercne je to co mas toho plne radia telku a neviem co vsetko....
Ja som počúval jedného času metal, ale prosto som sa prinútil a prestal som ho počúvať. Hrozne mi pôsobil na city. Nebol som svoj a vrátil som sa ku svojej klasike a je to lepšie. Neviem či si to len namýšľam, ale mal som potom také debky.
A Vy čo počúvate metal: Viete čo tento hudobný štýl vyjadruje?
OK. Zdravý, múdry človek si preloží o čom sa spieva.
Netvrdím, že metal je zlý, ale po preložení par textoch som si fakt uvedomil čo to ja vlastne počúvam. Každý nech robí to čo uzná za vhodne, ale najviac sa mi to nepáči ak sa sprava ako oni. Prosto chce byť taký istý a sám ani nevie čo to znamená.
Skús fakt si preložiť čo vlastne spieva ten spevák a pochopíš čo to je... Melódia nevyjadruje praktický nič (dotvára kúsok myšlienku piesne).
ale podla toho kto a kde neje kazdy metal len o satanizme o podobnych veciach a ne kazdy ma text typu "uctievajme satana" taka hudba sa mi dost pocase znechuti...ale ne vzdy registrujem text no...
@44 Potom si bud velmi malo vnimavy posluchac, alebo si to zle sformuloval... a okrem toho, hudba je v metale vacsinou nadriadena textom, pretoze malo metalovych hudobnikov su aj dobri lyrici...drive tej pesnicky je tam vacsinou v hudbe, mozno v chytlavom frazovani ale malokedy v myslienke tak, ako to je napr. u PF. Texty s masturbaciou pomocou cerstvo mrtveho mozgu matkinho psa alebo podobne su tak prvoplanove, ze to nemozes brat vazne... Ale mozes skusit checknut tieto lyrics od Lykathey Aflame (pomerne kvalitny death), nie vsetok tvrdy metal je o satanovych guliach
"As a mirror light let's reflect negativity
and show pure reality
let's become the islands of peace and harmony
in that vast ocean of discomposure and disharmony"
...
"I weep for the pain I have ever caused you even I know
it is the teacher leading us towards the light.
Learn to read from the eyes - they are the open gates to heart.
The waves of so magnificent loveful energy are flowing through and among
my fingers and my body is bathing in that purifying bath.
Iron Maiden je teda dost otravna kapela. Fakt ma vytacaju tym, ze neustale omielaju to iste dookola, stale ta ista struktura skladieb.. nic nove.. ved ich diskografia sa neda vypocut na jeden sup, zlieva sa to dokopy.. velmi rychlo to omrzi.. :/ Bohuzial to musim napisat takto..
MEZOMUS TY SI MYSLIS ZE SI NEVIEM JAKY TRUE METALISTA ALE SI OBYCAJNA AGRO SRACKA, METALCORE JE V POHODE TY DEBIL - A TO POCUVAM AJ KLASICKY METAL TY GENO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
metalcore je POP! FUJ! hnus! nenávidím tých rádobyhudobníkov! nenávidím! zabiť nechty odlakovať, ofiny ostrihať, vlasy odfarbiť... čo na tom kua nekto vidí? šak to je zlátanina všetko... úplná. keby to malo aspoň "vajcá" ale nemá. keby aspoň screamovali celú peničku ale néé oni do toho dajú aj green day style vokál! keby aspoň dávali poriadny tremolo picking a nejaké slušné riffy! ale oni dávajú melodické chujoviny!!! fuj!
*nič proti homosexuálom
@10 to nemá byť ftipné to má byť krutá realita a ako idiot vyzerať nechcem takže... načo sa lakovať, gelovať, česať?
takto má vyzerať správny chlap
@11 jaký drsný metlák? de? šmirgle na seba nelepím.
preco ma vacsina ludi tu obrovsku potrebu sa na nieco hrat???
aaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
a
peckaaaaaaaaaaaaaa
woooooooooooo
huuuuuuuuuuuu
hijooooooooooooo
sssssssssssssss
fffffffffffffff
papapapa
funguje to?
asi hej
hmmm
to sa smie?
asi nie
no a čo?
aj tak na riť fórum
správne
bieeeeeeeeeeeeeee
to je zbor teplých námornákov .. a nie metalcorové skupiny
pod metalcorom si asi predstavuješ avenged sevenfold alebo bullet for my valentine
také skupiny sú skutočne komerčné, hrajú nečistý metalcore ak sa to tak ešte dá nazvať a ich sláva stojí aspoň z polovice na outfite (buzny)
btw. teba zaujíma ako vyzerajú tí, čo hrajú hudbu ktorú počúvaš? mňa nie, ich posolstvo je predsa v ich hudbe, nie v čiernych tričkách a dlhých vlasoch
to však neznamená že to nie sú dobrí hudobníci (tebe sa ich tvorba nepáči, ale sú)
metalcore môže byť velice slušný nárez, spievané refrény tomu vôbec nevadia
prečo ti vlastne vadí melódia v tvrdej hudbe? tomu fakt nerozumiem
ved to je to umenie, urobiť niečo melodické a tvrdé zároveň (ty žánrový obmedzenec)
viac obhajoby písať asi nemá zmysel, lebo vidím tvoj zámer (vyprovokovať spor, toť vše)
ale v takto subjektívnej záležitosti to sotva môže byť spor na nejakej úrovni, čo si svojou intoleranciou v obmedzenosti dokázal už na začiatku tejto "rádobydiskusie"
asi sa pridam aj ja, uz davno som nevyvolaval flame..
@26 takže vysvitlo že ich vlastne rešpektuješ ako hudobníkov, ale ich tvorba sa ti nepáči. nepáči sa ti ked vokálom tvoria melodiu. nevieš síce na ktorú skupinu konkrétne nadávaš, ale máš asi pred sebou nejaký fiktívny model skupiny ktorá má jedno demo a jeden album, chalani majú max 18 rokov a drbká im z toho ešte
super téma
@25 avengeld sevenfold je metal???? ale bullet je v pohode a ide o to ze je to metalcore tak nebudu menit svoj spev kvoli tomu ze sa najdu ludia co ich nemaju radi...aj ked teraz uz pocuvam ine veci ako je children a pod. na bullet som vyrastal tak si to dakedy pustim
komercne je to co mas toho plne radia telku a neviem co vsetko....
ale ako hovorim az na @20 onicom
Metalcore - ja ked uz tak trivium (starsia tvorba povacsine) a Killswitch Engage.
A Vy čo počúvate metal: Viete čo tento hudobný štýl vyjadruje?
@17 Zrejme máš pravdu. Súhlasím!
Akýkoľvek radikalizmus nie je najlepšie riešenie.
Netvrdím, že metal je zlý, ale po preložení par textoch som si fakt uvedomil čo to ja vlastne počúvam. Každý nech robí to čo uzná za vhodne, ale najviac sa mi to nepáči ak sa sprava ako oni. Prosto chce byť taký istý a sám ani nevie čo to znamená.
Skús fakt si preložiť čo vlastne spieva ten spevák a pochopíš čo to je... Melódia nevyjadruje praktický nič (dotvára kúsok myšlienku piesne).
@44 Potom si bud velmi malo vnimavy posluchac, alebo si to zle sformuloval... a okrem toho, hudba je v metale vacsinou nadriadena textom, pretoze malo metalovych hudobnikov su aj dobri lyrici...drive tej pesnicky je tam vacsinou v hudbe, mozno v chytlavom frazovani ale malokedy v myslienke tak, ako to je napr. u PF. Texty s masturbaciou pomocou cerstvo mrtveho mozgu matkinho psa alebo podobne su tak prvoplanove, ze to nemozes brat vazne... Ale mozes skusit checknut tieto lyrics od Lykathey Aflame (pomerne kvalitny death), nie vsetok tvrdy metal je o satanovych guliach
"As a mirror light let's reflect negativity
and show pure reality
let's become the islands of peace and harmony
in that vast ocean of discomposure and disharmony"
...
"I weep for the pain I have ever caused you even I know
it is the teacher leading us towards the light.
Learn to read from the eyes - they are the open gates to heart.
The waves of so magnificent loveful energy are flowing through and among
my fingers and my body is bathing in that purifying bath.
I wish to become shelter and salvation..."
» www.darklyrics.com/lyrics/lykathea...