Hm neviem nepoznam asi nikoho kto sa boji homosexualov teraz by sa mala vyhlasovat skor cena covidfob lebo vela ludi uteka od vsetkych kvoli strachu z nakazy
a tá ropucha Záborská to tam nedopracovala?
ale súhlasila by som, keby vyhral Igor aspoň jeden úspech za obdobie svojho premiérovania by si mohol pripísať na účet
@thunderstorm@4 Matovic bol nominovany uz niekolkokrat, ale najhorsie sa vyjadril v roku 2013, ak chces, tak si pozri nominacie 2013, ze prave on niekoho nazve mesuge Ale co som pozeral, tak celkovo najbrutalnejsie sa vyjadril Kollar v 2017, ma udivuje, ze kokot uchylacky bez moralky sa nehanbi niekoho nazvat uchylom.
@torpedo08@1 Mozno by sa mal vymysliet este aj iny termin, ano je rozdiel strach a sirenie nenavisti alebo nejake hlupe vyjadrenie, ale mozno by to bola len zbytocna terminologia a viac chaosu v tom
Najlepšie bolo minulý rok ako zobrali Kollárovi nomináciu keď zverejnili tie správy s transkami. Vraj je Boris v tomto smere progresívny akurát je len pokrytec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale súhlasila by som, keby vyhral Igor aspoň jeden úspech za obdobie svojho premiérovania by si mohol pripísať na účet