Snaž sa sústrediť na inú vec ako na tú ktorá ťa trápi. Kde musíš premýšľať. Napríklad si pozri nejaký film s komplikovanejšou dejovou líniou. Alebo v opačnom prípade si pozri jednoduché komédie,ktoré ťa rozveselia Alebo to skombinuj
Neviem ani...depku som nemal už dlho...ale zvyknem si pustiť túto pesničku, ľahnúť si na podlahu, roztiahnuť sa a z hlboka dýchať...to isté robím aj pred tréningom vždy...proste sa dokážem pri nej dosť koncentrovať, čo mi pomáha
ale s tým som ti asi nepomohol ...určite by som si to nezhoršoval ešte depkárskymi pesničkami...ak máš nejaké hobby, tak sa venuj tomu, alebo chod do dobrej spoločnosti :-S
@hoperpohroma ale keď ja sa hrám na tvrdú @lukaso121 hej takých rád aj ja mam plno ale vieš zas odtiaľ potiaľ.. ale v podstate určite si mal zlý deň a potrebuješ sa "odreagovať" ale keď máš zlý mesiac tak no... @champion depkárskym songom proti depke? vidím to tak, že ti dám môj play list @yoss toto je taká klasika hej, športujem strieľam a in. ale nie vždy je to prístupné a hej... varila som keď sme prehrali zápasy v sochi @bress tak sem tam újde ale pravidelnou činnosťou
skus kontaktovat niekoho, komu sa z toho mozes vykecat to tiez moze dost pomoct /inak suhlasim s komentarmi ohladom sportu, umeleckej sebarealizacie, atd./
@zuzs to si myslela ten song čo som dal na neho odkaz, alebo ako ? :ehm: lebo pre mňa to je skôr motivačka, upokojvačka ak si to myslela inač, tak sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale s tým som ti asi nepomohol ...určite by som si to nezhoršoval ešte depkárskymi pesničkami...ak máš nejaké hobby, tak sa venuj tomu, alebo chod do dobrej spoločnosti :-S
@lukaso121 hej takých rád aj ja mam plno ale vieš zas odtiaľ potiaľ.. ale v podstate určite si mal zlý deň a potrebuješ sa "odreagovať" ale keď máš zlý mesiac tak no...
@champion depkárskym songom proti depke? vidím to tak, že ti dám môj play list
@yoss toto je taká klasika hej, športujem strieľam a in. ale nie vždy je to prístupné a hej... varila som keď sme prehrali zápasy v sochi
@bress tak sem tam újde ale pravidelnou činnosťou
ale inak neboj, pomaly prichadza pekne pocasie, treba vyjst na slnko, prejst sa, dat si dobru kavicku, nadychat sa vzduchu atd atd.