ano ano, ked vidim na stenach preciarknute hakove krize s cipmi na opacnu stranu (japonsky znak slnka) tak som cely stastny ze su nad nami skutocne inteligentny ochrancovia nasho stastia...
Uplne suhlasim s prispevkom cislo 6 + ma neskutocne seru vsetky tieto napisy, pretoze zasieraju vseko buzeranti. Ked su taki hrdinovia, tak nech si doma prepracuju poriadne grafity a to nech tam daju, ale taku pichovinu mozem spravit aj ja a spravim si antiemo zonu hu a budem tazky kapo... kkti
Joooj tak to gratulujem. Dalsie pseudovytazstvo pre AFA kinderfigters. Co ta potesilo na tom, ze niekto zasvinil chodnik. Pre mna je antifa rovnaka tupa banda ako nazi. A nielen pre mna, smeje sa im kazdy normalny clovek. Co urobili proti neoNS? Sprejuju somariny po mestach a lepia nalepky. A najde sa medzi nimi aj kopa anarchistov, a to je prvotriedny odpad.
Aj u nas sa mnozia takito pseudohrdinovia, co cienym sprejom znicia novy nater na budove... FUJ! Nicenie cudzieho majetku je trestnym cinom, skoda, ze policia nevenuje tymto vandalom patricnu pozornost.
Tiez pokladam antifu za nieco podobne ako nackov a nemozem pochopit, preco by ta to malo nejakym sposobom tesit...nema to ziadnu pozitivnu stranku, len to znehodnocuje a spati mesta...
K nim sa nepriznavaju uz ani povodny Antifuckovia. Banda debilnych Nemcov ktora ide proti vsetkemu nemeckemu. A oslavovat bombardovanie civilneho obivatelstva, to uz naozaj nema obdoby. Mali by ich zakazat.
1. Lepia nalepky a sprejuju na ilegalnych miestach. Vycistenie treba zaplatit.
2. Na demonstracia ich musi strazit policia, aby nerobili bordel. Taketo policajne sprievody treba zaplatit tiez(a nemyslim tym bezny plat policajtom)
3. Vytrznosti co napachaju tiez treba zaplatit. Hadzanie dlazobnych kociek, zapalnych flias, nicenie mestskeho a sukromneho majetnu im nie je cudzie. Tymto sa uz zacinaju vyrovnavat anarchistom a antiglobalistom.
A kto tu musi zaplatit? ty nie a ani vatsina Antifuckov, lebo nepracujete a neplatite dane. Vsetko toto musi zaplatit slusny pracujuci clovek.
Antifaci sice nevrazdia ludi, ale uz som velakrat pocul o pripadoch ked napadli bezbranneho cloveka. Poznam jednu babu co sa hlasila k antife, ale raz jej 10 debilkov co kricali "Antifa, Antifa" zmlatili brata lebo mal holu hlavu(a NS rozhodne nebol). Odvtedy s antifou nic nechce mat
JAKNA, spitam sa ta. Co spravila antifa proti neonackom?
Zmlatila par plesatcov? Nackovia radi vyhladavauju boj, takze Antifaci su pre nich iba motivacia.
Blokuje NS demonstracie a pochody? sory ale toto ma iba symbolicku hodnotu a uspesna/neuspesna demoska nic neznamena.
,, ako malokto wobec wje co antifa celkowo wje ,, samozrejme teas zacne kazdy wyskakowat ano ya to wjem su to prijebany sfetowani kokoti ,, bla blA BLA a PODObne milne nazory,, ya osobne zijem antifow,, a nepotrebuejm to fsade pisat,, ae zato neodsudzujem nikoho polda zownajska a podobne,, a ay dost wela nazi ye co ya s nimi dopre wychadzam ,, nezalezi na weku ae na to co ma kto f hlawe,, ked ras tam ma dagto nasrato automaticky ma pod 18? ,, kokocina ,, ano ye ay antifa ako ludja a xodja po ulici bitky a fsewtko mozne,, no ye rozdjel ked ye yen napis antifa ako ludja s nalepkow antifa,, wed su to len ludske predsudky ze antifaci su sfetowani a podobne sracky,, thag isto ako punkaci a thage,,ya mam ku drogam nehorazny odpor a ku antife lasku ,, ae ya mam pre to wlasne pochopnje ako miliony dalsich ludi ,, wed napr. kazdy inac pochopi: " nemame co pit, zostala len woda" ya to pochopim ako rozmaznanost 21.st. ,, to bol jen priklad,, a najprf musim njeco poznat aby som proti tomu bola..
Nancypecen: ZIJES antifou, a zaroven vychadzas s DOST VELA nackami? Prestan fetovat a napis to znovu, a citatelne. A co je podla teba ta "antifa", aky ma ciel a co preto robi?
Nancypecen: Tak z tohto čo si ty napísala ma normalne rozbolela hlava... Ty kokos.. Nemam slov.. a inak,suhlasim nemam rada ANTIFA ani Ludi proti rasizmu ani podobne pičoviny...
Zamidari :Nehovorim ze mne nejebe....ale ked niekto povie ze nackovia a antifa je to iste, ze je to vlastne jedno...tak to je troska divne. To je asi take iste ako maslo a drevo a emo niesom
Flamerage: Obidve skupiny su rovnako jebnute. Stoja iba na opacnych stranach barikad. Obidve su povazovane za extremisticke skupiny. Mozno antifaci neutocia tak casto na ludi ako neonacis ale v nezmyselnom niceny su daleko pred nimi. Ja som len rad ze tu antifaci nemaju take silne zastupenie ako v zahranici.
Zamidari : Ja si to nemyslim...AFA vznikla koli nackom. A Antifak ta nezjebe na ulici len preto ze si iny . To ze robia bordel to je uz ina vec. To by uz nemuseli, ale kazdopadne radsej AFA ako nackov
Flamerage: To sa mylis. AFA uz niekolkokrat napadla ludi ze mali napr holu hlavu alebo bomberu, a nackovia to neboli. Na jednom pripade som sa aj zasmia ked v CR napadla banda antifakov chalana o ktorom si mysleli ze je nacek, aj by chalan dostal napicu ale nejaky cigani mu pomohli a dali napicu AFAkom mozno o tom este najdem na nete clanky
Jakna: Rozhodne nebudem mat nahaku za AFAci napadaju ludi. Predstav si toto: Ja si ta najdem a dam ti napicu, tvojmu fotrovy rojebem auto a poviem: Maj to na haku, nackovia robia to iste Su to zlocinci, ktory si myslia ze konaju dobro.
CO VLASTNE TYTO KO*OTI UROBILI UZITOCNE ALEBO SPRAVNE? na to mi deticky samozrejme nedokazete odpovedat
Jakna: nackovia zabili... ? Co takto to dokoncit? Myslela si Daniela Tupeho? Toho mozno nackovia ani nezabili. Keby to sledujes tak niektori ludia hovoria ze odtial videli utekat holohlavych a naskocili do Geckoveho mercedesa... A vies kto sa v BA vozi na Gckvych mercedesoch a ma hole hlavy? Zacina sa to na P
A s tym, ze mam na haku. Ako povedal Zamidari tka tiez rozmaltim hubu nejakemu tvojmu blizkemu a poviem mas na haku.
A tymto "nemozes to spravit lebo nesi AFAk!!" si chcela povedat, ze AFAci mozu demolovat cudzi majetok lebo su AFA a ostatni nie??? Ti yebe? Inak vsetko v poriadku mas v hlave? Sa spamataj
Zamidari : Heh...ked ma niekto holu hlavu tak to je bud rapper, alebo nacek.....a ten moze dostat na picu. . To ze si neutralny, to si nechaj pre seba. Mozes dostat na picu od oboch stran . A neohanaj sa laskov tym ze sme deti, lebo mnohi co tu pisu spravili uz urcite viac ako ty
Flamerage: Povazujem vas za deti, lebo nemate argumenty iba pridrbane reci. Nepoznas mna tak tu nepis, ze tu niektory spravili viac nez ja. Ja tvrdim ze antifa nespravila nic, a nikto mi tu nedokazal opak. Vy v podstate neviete co ta ANTIFA vlastne je A to s tou holou hlavou si snad nemyslel vazne Holu hlavu alebo velmi kratke vlasi moze mat hockto a nie je pritom nacek ani skinhead. A su aj protirasisticky skinheadi (SHARP). To ja mozem povedat, ze kazdy kto ma taky jebnuty uces ako ty je emo, kokot jeden.
A chavez ma pravdu, antifa je povazovana za lavicovi extremizmus spolu s komunistami a anarchistami. To ze o tom nevies je tvoj problem.
cital som vsetko okrem prispevku od nancypecen ci jak sa volas...chlapce kuruje ti? to sa fakt neda citat...som mal emo pravidla niekde a tusim tam take nieco bolo ,ze miesto ch x ,miesto j y a taak...ty si nam tusim taka multikultura...inak podla mna antifa je taky isty trash ako nazi...vsetci rovnaki...a vsetci robia dokopy velke hovno..len ma mrzi ,ze ked videm do mesta vidim coraz menej normalnych ludi..to jest takych tych neutral...skoda no...a jakna...ty si fakt bez komentara....
Zamidari.....mas 19 a co kua....si o rok a nieco starsi odo mna. To si za ten rok tak dospel ??? Pochybujem
A ja poznam aj sharperov a vsetko okolo toho, takze sa neohanaj skinmi. Pravdu povediac skini su proti rasizmu, len odroda NS su kkti. A kratke vlasy nema hocikto...tak dobre, kratke je pod 1mm...a to maju vacsinou len nackovia, hiphoperi, chlpati a skini...a ani jedna skupina by mi velmi nechybala . A hovor si o ucesoch...mam v pici . Ide o to ze jebes na AFA a pritom keby si ju potreboval tak by si zrazu "zahadne " zmenil nazor. A takyto ludia su uboziaci, co si potom nestoja za nazorom a skryvaju sa za skurvenu masku. Porozmyslat o sebe ,ty velke decko
Flamerage: Ja si za svojim nazorom stojim a podlozil som ho argumentami. "Pomoc" od anitfuckov si vazne neviem predstavit .To skor ty nevies preco stojis na strane AFi. Co je na tych kokotov take ze ich obhajujes? Ale co, serme na to. Od teba sa rozumnej odpovede nedockam. Som len rad ze drviva vacsina ludi s AFou nesympatizuje, a ten zvysok su len mlady rebeli, ktorych to coskoro prejde(dufam ze aj teba).
U nas je kade-tade plno poprečiarkovaných hakenov a nápisov AFA Zone, ale len ma to pobaví. Tieto nápisy sa objavujú na miestach s tak vysokou koncentráciou NS, že ten hrdina, čo to tam nasprejoval to skor myslel ako provokáciu, než ako fakt. A niekto tam hovoril, že radšej neonackov ako AFA má dobrý výber. Jednak AFA vyzerajú ako kokoti, stačí porovnať terajšieho NS a nejakého afaka, NS nedemolujú všetko čo vidia,podporujú charakter človeka (odvaha,hrdosť,česť,spoľahlivosť,vernosť...), odpor k drogám, ktore AFA tak s obľubou užíva a usporiadava všeliaké akcie za legalizáciu marihuany a pod. NS vedie k láske k vlasti, tradíciám a afaci su len banda čurákov čo su celý posratý z multi-kulti, sú medzi nimi anarchisti, čo je ďalšia krásna skupina ľudí. NS podporuje zdokonalovanie seba samého aj po fyzickej stránke, a nie keď idem v autobude a pol hodinu na mňa pozerá 15 ročný, asi 90kg vážiaci tuky s poodznakovanou taškou a obrázkom trávy na šiltovke... a AFA ťa môže napadnúť tak dobre ako aj neonacista. Sú v presile hrdinovia ako oči, ale keď je sám,alebo aspoň v rovnakom počte, to už bežííííííí a na druhý deň taaaaky titulok v novinách. Ale to,že banda punkerov, čo šla z koncertu napadla 7 chlapov, čo šli nadránom peši na chatu (bol medzi nimi aj 15 ročný chlapec) to nič.
Proste nech počítam ako chcem, ns je 100x lepšia cesta životom ako si dávať vajco na hlavu, huliť chlastať a jedinou aktivitou čo vedia vyvinúť vo veľkom, je lepiť nálepočky a poškodzovať verejný majetok svojimi trápnymi heslami, z ktorých sa potom radujú ...
19. otazka preco by sme mali zit v spolocnosti rasiztickych svin, aj ked nemozem povedat ze vsetci antifaci su dobry kazdemu prehrabava ale nie vsetkym a ked si mam vybrat spomedzi antifakou a nackou volim ANTIFA!!!
Slama14 som zvedavy co by si povedal kebi sa niekto takto ozyval na teba ty drbnuty buzerant myslis si ze keby ta videli na ulici nejaky nadrbany nacek zeby ta nechal ist asi si nevidel co ty drbovia robia vrat sa na zem ty drbalo
Nechcite byť vtipný...Hoci vás len nerada sklamem,ale ja kokot byť fakt nemôžem, to proste nejde. Hmmm,sak aha,sa tu na mňa vyjadrujete omnoho horšie ako ja na cigáňa. A odkedy je slovo cigáň urážka...hmmmm..neviem,ale nevadí. Rovnako by ste sa potom mojhli urážať, kebyže vám poviem slováci. Ale to vám nepoviem. Inak, kebyže stretnem nácka na ulici, či už podnapitého,alebo nie, nestane sa vôbec nič. stalo sa to už toooooľko krát a vždy sme sa na seba usmiali a šli každy svojou cestou,prípadne sa pozdravili. Viem dobre,čo robia,nesuhlasim s úplne všetkým,ale to sú len zanedbateľné detaily. čiže,ak tebe nakopal riť nejaký naonazi, to nieje môj problém,ale chápem prečo to asi urobil...No a v neposlednom rade, moju matku nechajte napokoji. Som zvedavá,ako by ste reagovali,kebyže ja to poviem o vašich matkách ....
Dievča nedaj sa Vidno inteligenciu Afy ako takej. Hneď sa znižujú k nadávkam a k tým najúbohejším vyhrážkam. Dokonalééé, fakt bodujete chlapci A Oxiq,pokial som si všimol dobre,aj tvoje príspevky sú tu 2x čiže, u teba je to Ok u nej už nie. Jasná diskriminácia
Cinky....ty si curak ....staci vidiet tvoj obrazok na mieste fotky a je hned jasne ze si zaslepenym obdivovatelm tej homosexualnej svine co mala pod nosom fasa cierny knirek
Mne sa strašne páči, že rozdávate nadávkami kade tade, ale nepoviete nič, žiadnu rozumnú vec. Asi vás sklamem, ale rozumného človeka proste neurazíte. Nie s tým čo tu hovoríte ... Oxiq, ty si už nič rozumnejšie fakt vypotit nemohol. Inak,asi vás prekvapím, ale Hitler nebol žiadna ružová bukvica a Flame-niečo : zlatko, ty si tak trápny, že sa na tebe len kvalitne zasmejem a mavnem rukou, nič viac tým svojim urážaním nedosiahneš. A dovolím si to tvrdiť aj za toho chalana ..Tak daj ešte nejaký prudko skvelý koment, nech mám zas o niečo lepšiu náladu a vačší odpor k Afe a emo
slama14: NEchcem byt zly, ale jednina trapna si tu ty . Mas 18 (akoze) a spravas sa ako na zakladke . Troska nad sebou porozmyslaj. Uz len to ze tvoj priklepeny mozog nemoze pochopit tu jedinu zakladnu vec o hitlerovi svedci o tom ze nieco s tebou nieje v poriadku. (Sorry ak si nepochopila, mozem pisat kratsie vety). Daj si fotku moja mila .....alebo radsej nie ?? Lebo ked som videl tie akoze nazizeny tak mi bolo k blivani . Dievca troska sa uprav, kup si sminky, nechaj si narast aspon ake-take vlasy a najdi si ineteligentneho chalana. Dokonci maturu chod na vysku a nauc sa vyjadrovat na urovni . Prepac ak som ta niecim urazil, ale mam v pici
Neviem, všetci vravia opak a toť že sa mam ostrihať, vlasy mam dlhé až príliš, kebyže som chlap, som ako nejaký hippiesák...samozrejme,že sa chystam na výšku. Len s gymnáziom sa daleko nedostanem. a nie,neurazil si ma.
To že to niekto tam napísal,nič neznamená.Ja by som tiež mohol pokojne na púšti nakresliť swastiku do piesku a neznamená to, že púšť je naša.Neviem,celá tá vec s antifou je na úrovni malých detí. Kreslí si celý deň, robí plagátiky a zriedka spraví poriadnu akciu.
Študujem v Bratislave. Ale také otrasné mesto na Slovenku už nieje. Všade grafity od všelijakých vandalov, sú tam pochybní, nevyspitateľní ľudia, feťáci a bitkári (Petržalčania majú o čom hovoriť). A vo všetkom majú prsty anarchysti a im podobná chamraď. Narovinu sa priznám že nacistická ideológia je podľa môjho názoru správna, no nemám duševnú potrebu nazývať sa Skinheadom. Každý vie o naších menšinách svoje... Zoberme si také cigánske etnikum: Prečo sa nevedia prispôsobiť podmienkam v ktorých žijú árisjkí ľudia? Prečo cigán viac kradne, ročne znásilní, zbije a zabije toľko ľudí? Cigán bol vždy menejcenný a menejcenným aj zostane. Ľudia proti rasizmu môžu tú svoju myšlienku o rovnosti rás tĺkať do hlavy jedine tak anarchistom a nie uvedomelému človeku.
Ľudia proti rasizmu, anarchisti a antifašisti sú ľudský odpad a nejde im o nič iné ako ubližovať ľudom a čo najlepšie sa pobiť. Samozrejme, "rasistická spoločnosť" je tou najlepšou zámienkou pre bitku! Snažia sa o budovanie akejsi slobody bez fašizmu a násilia. Sú to vypatlanci a patria do basy. Nacizmus je o rozvoji árisjkej rasy. Alkoholici, futbaloví chuligáni všelijaký Slovanisti tu nemajú čo robiť. Máme len smolu že sú medzi nami aj takí a vôbec sa nečudujem reakcii zo strany obyčajných klasických občanov.
bosse ludia vy tu vacsinou hovorite len o tom ze na ulicich su posprejovane lavicove hesla..znaky a taq...ale preco asi??...keby nebolo nackov taq by nebolo ani antify..ja sa nemozem zo vsetkym stotoznit s antifou..ale urcite som proti rasizmu...a uz len proti tej sprostej myslienke hitlera..taq podla man tu v tejto ankete by malo ist skor taqe nazory ako to ze antifaci sprejuju..
takze vetko co robi antifa je pre ludi ...ked nicia vyklady nejakych bank a tak... tak maju nato dovod lebo stat kradne a z penazi ludi sa to vsetko stavia tak maju svate pravo to robit...a niekto si urcuje pravidla nech ide do riti... clovek poctivo pracuje a este bude za svoje potrestany...bohati bohatnu z chudobnych povacsina...cest vynimkam....mne pripada policia ako nejaky stroj a babka statu... su na strane zla....clovek sa to ani prejavit nemoze???to ma sediet doma na zadku a doma nadavat???? nikdy!!!!!!!kym su tu nejyk ludia je to fajn ak by tu neboli by nas len hnusni ludia oriecnovali klamali....realita je ina ludkoviaaa.....otvorte ocka... kym zalezi niekomu na vas tak vy nato kaslete a starate sa len o seba ...tu ide o vas a o vase decka...mate malo info....s laskou sa zije krajsie...a ked nemate pracu chodte pred palace bohatych pytajte chleba ak vam ho nedaju ziadajte o pracu ak vam tu odmietnu vezmite si chleba sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@trinasteznamenie tie sracky co si popisala myslil vazne alebo si robis iba srandu? ked stat kradne tak je normalne ze porozbijam statny(mestsky) majetok ktory patri mne aj ostatnym spojuobcanom?
Ked som chudobny tak mam ist kradnut chleba bohatym?...
Taketo pseudorevolucne myslienky si nechaj pre svojich marxistickych kamaratov.
@81 omg dufam ze toto je len dosledok toho ze na psychiatrickych liecebnach maju niektori pacienti pristup k internetu lebo inak sme na tom velmi zle. Staci ze mame komunistov vo vlade (dufam ale ze nova prezidentka im to stazi )
Btw take veci ako SUKROMNY majetok ti nic nehovoria? Nie? Fajn daj adresu dojdem si ten chleba, pocitac, TV a co ja viem co este zobrat. Takych co si popisala len postavit do radu a mlatit hlava nehlava kym sa im tie kktiny z hlav nevymlatia. A prosim prestante sa stavat do polohy ako chudacikov vsetkych stat a bohati ludia vykoristuju a neviem co vsetko. Keby aspon zlomok casu venujete studiu tak viete ako to vo svete a ekonomike chodi a nedristate take somariny... (byt tym bohacom a snazite sa si vziat svoj chleba strielam vas jak najvacsiu chamrad)
v nasom meste je hriech napsiat nieco na stenu alebo niekam ze antifa lebo na druhy den wamm pod vchodom stoja nazi a cakaju na was zeby sa s wami pohrali lebo u nas wedia kto je za a kto proti lebo tu newiem ci existuje neutral ........ale ja som rad ze som na strane antifa je to lepsie pre wsetkych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
uz salen bojim ze otvorim lentilky aj tam to na mna vyskoci
no predsa Antideutsche Antifa.
tu mate clanok
» www.antifa.cz/28-mzezahranici...
K nim sa nepriznavaju uz ani povodny Antifuckovia. Banda debilnych Nemcov ktora ide proti vsetkemu nemeckemu. A oslavovat bombardovanie civilneho obivatelstva, to uz naozaj nema obdoby. Mali by ich zakazat.
1. Lepia nalepky a sprejuju na ilegalnych miestach. Vycistenie treba zaplatit.
2. Na demonstracia ich musi strazit policia, aby nerobili bordel. Taketo policajne sprievody treba zaplatit tiez(a nemyslim tym bezny plat policajtom)
3. Vytrznosti co napachaju tiez treba zaplatit. Hadzanie dlazobnych kociek, zapalnych flias, nicenie mestskeho a sukromneho majetnu im nie je cudzie. Tymto sa uz zacinaju vyrovnavat anarchistom a antiglobalistom.
A kto tu musi zaplatit? ty nie a ani vatsina Antifuckov, lebo nepracujete a neplatite dane. Vsetko toto musi zaplatit slusny pracujuci clovek.
Antifaci sice nevrazdia ludi, ale uz som velakrat pocul o pripadoch ked napadli bezbranneho cloveka. Poznam jednu babu co sa hlasila k antife, ale raz jej 10 debilkov co kricali "Antifa, Antifa" zmlatili brata lebo mal holu hlavu(a NS rozhodne nebol). Odvtedy s antifou nic nechce mat
JAKNA, spitam sa ta. Co spravila antifa proti neonackom?
Zmlatila par plesatcov? Nackovia radi vyhladavauju boj, takze Antifaci su pre nich iba motivacia.
Blokuje NS demonstracie a pochody? sory ale toto ma iba symbolicku hodnotu a uspesna/neuspesna demoska nic neznamena.
Takze tesim sa na tvoje argumenty.
len dodam k bodu 3. oni su schopni tie zapalne flase hadzat aj medzi policajtov a to uz sa zaplatit neda
SU TO PROSTE NUMBER ONE
A DO PIČE S NACISTAMI
nackovia zabili...a mas na haku ci nejaky AFAk niekoho napadne bezdovodne...lebo to iste robia aj nackovia...
antifa - extremna lavica
neonacisti - extramna pravica
Taki isti, pretoze stoja v ilegalite, spravaju sa ako kkti nackovia mlatia ludi a afaci demoluju majetok ludi.
A ked to tak beres ja radsej nackov jednak nevyzeraju ako trhani a za druhe sa mi este nestalo, ze by som s nimi mal problemy ja alebo moji znami.
PS: aby bolo jasne, neuznavam ani jednu skupinu, ale keby si uz musim vybrat spomedzi tychto dvoch tak volim uz vyssie spominanu.
CO VLASTNE TYTO KO*OTI UROBILI UZITOCNE ALEBO SPRAVNE? na to mi deticky samozrejme nedokazete odpovedat
nemozes to spravit lebo nesi AFAk!!!a ja som nigdy nepovedala ze robia furt uzitocne veci..ale ked natahaju nackovi...nevadi mi to...
A s tym, ze mam na haku. Ako povedal Zamidari tka tiez rozmaltim hubu nejakemu tvojmu blizkemu a poviem mas na haku.
A tymto "nemozes to spravit lebo nesi AFAk!!" si chcela povedat, ze AFAci mozu demolovat cudzi majetok lebo su AFA a ostatni nie??? Ti yebe? Inak vsetko v poriadku mas v hlave? Sa spamataj
sak policajti su ruka v ruke s nackami
A chavez ma pravdu, antifa je povazovana za lavicovi extremizmus spolu s komunistami a anarchistami. To ze o tom nevies je tvoj problem.
A ja poznam aj sharperov a vsetko okolo toho, takze sa neohanaj skinmi. Pravdu povediac skini su proti rasizmu, len odroda NS su kkti. A kratke vlasy nema hocikto...tak dobre, kratke je pod 1mm...a to maju vacsinou len nackovia, hiphoperi, chlpati a skini...a ani jedna skupina by mi velmi nechybala . A hovor si o ucesoch...mam v pici . Ide o to ze jebes na AFA a pritom keby si ju potreboval tak by si zrazu "zahadne " zmenil nazor. A takyto ludia su uboziaci, co si potom nestoja za nazorom a skryvaju sa za skurvenu masku. Porozmyslat o sebe ,ty velke decko
Proste nech počítam ako chcem, ns je 100x lepšia cesta životom ako si dávať vajco na hlavu, huliť chlastať a jedinou aktivitou čo vedia vyvinúť vo veľkom, je lepiť nálepočky a poškodzovať verejný majetok svojimi trápnymi heslami, z ktorých sa potom radujú ...
dobre sak stojte si za svojim.. aj ja budem...ale co sa tu boha furt hadate?...sak nikomu jeho nazor z hlavy nevytlciete!!!!!
Ľudia proti rasizmu, anarchisti a antifašisti sú ľudský odpad a nejde im o nič iné ako ubližovať ľudom a čo najlepšie sa pobiť. Samozrejme, "rasistická spoločnosť" je tou najlepšou zámienkou pre bitku! Snažia sa o budovanie akejsi slobody bez fašizmu a násilia. Sú to vypatlanci a patria do basy. Nacizmus je o rozvoji árisjkej rasy. Alkoholici, futbaloví chuligáni všelijaký Slovanisti tu nemajú čo robiť. Máme len smolu že sú medzi nami aj takí a vôbec sa nečudujem reakcii zo strany obyčajných klasických občanov.
drzim palce nech mate zdravy rozum
Ked som chudobny tak mam ist kradnut chleba bohatym?...
Taketo pseudorevolucne myslienky si nechaj pre svojich marxistickych kamaratov.
Btw take veci ako SUKROMNY majetok ti nic nehovoria? Nie? Fajn daj adresu dojdem si ten chleba, pocitac, TV a co ja viem co este zobrat. Takych co si popisala len postavit do radu a mlatit hlava nehlava kym sa im tie kktiny z hlav nevymlatia. A prosim prestante sa stavat do polohy ako chudacikov vsetkych stat a bohati ludia vykoristuju a neviem co vsetko. Keby aspon zlomok casu venujete studiu tak viete ako to vo svete a ekonomike chodi a nedristate take somariny... (byt tym bohacom a snazite sa si vziat svoj chleba strielam vas jak najvacsiu chamrad)