Vaše názory na toto "združenie" alebo ako to nazvať na tu myšlienku podstatu na to kto ich podporuje kto sa k nim hlási a podobne vaše skúsenosti s nimi a všetko k téme ANTIFA .....
antifa tak isto ako aj nackovia su extrémisti, čo podla mňa žiadný extrém nemá zmysel, aj jedna aj druhá strana ma svoju pravdu a niektoré dobré myšlienky......
Skusim ešte jednu vec..... myslite, že ľudia sa zapajaju do podobnych skupin aj podľa toho akí su ? .....k teme ...medzi Antifakmi vidim/e viacmenej takych poslabšich, utlejšich, čo sa akoby nevedeli zaradiť bez nazoru, bez nejakeho silnejšieho pudu presadiť sa ....a celkovo k ľavici sa takí hlasia (myslim Antifakov ako verejne prezentujúcich sa a hlasiacich sa k takej skupine)
Kedysi som bol "veľký antifašista", aj keď paradoxne, Antifa na Slovensku neexistuje (resp. v Bratislave vôbec, tu a tam je niekde niečo posprejované ale viac menej poznám toto "podsvetie" a nikto tu nie je aktívny, nič nie je organizované).
Ťažko povedať. S ich heslami typu "Good night white pride" rozhodne súhlasím, ale nemyslím si, že sú to nejakí bojovníci za spravodlivosť. Každý z nich má hrdé reči, ale keď bol nazi pochod tak sme tam (ako proti náckom, nie za Antifu, ale ako normálni ľudia čo s tým nesúhlasili) došli štyria (!). Antifáci sa išli ožrať, alebo od strachu doma sedeli.
Tiež viem, že keď som cez leto šiel na krátko, resp. úplne na holú hlavu a nosil Harringtonku (nosia takú náckovia, aj keď paradoxne je to skinheadské a pankáčska bunda), tak ma chceli Antifáci zbiť, iba tak, lebo som bol sám a ich šesť. Ešte že som medzi nimi poznal niekoho z videnia a spoznal ma
Náckov nenávidím, strieľal by som ich do radu, ale Antifáci tiež nie sú bohviečo. Na oboch stranách sú agresívne hovädá ktoré sa chcú biť a robiť problémy a pustia sa do niekoho v presile, respektíve iba do slabších. Jedna strana chce vyvolať vojnu a šíri medzi ľuďmi neznášanlivosť, druhá sú sfetované socky, no vyberte si.
Najlepšie by na svete bolo, keby neboli náckovia, a tým pádom ani žiadna Antifa. Howg.
@wewo ANTIFA v Bratislave existuje, ba dokonca na takej urovni, ze aktivni clenovia uz dostali niekolko lystov, kde sa im vyhrazali smrtou, a podobne...
@revolucion Proste podľa mňa to , že jednoducho aj jedna aj druhá skupina berie len jednu strany veci, a oni vidia aj jeden aj druhý iba čierno bielo. to je extrém v mojom ponímaní, a myslím že nie len v mojom. Keď jednoducho jedna skupina, osoba, ... neberie na ohľad na iných, a berie to tak že kto nie je snami, je proti nám....
@sisel ANTIFA ma ved len jedno poslanie a to zneutralizovat extremizmus ,podla mna je to dobra myslienka, nenechaj sa zmiast chlapcami co hadzu zapalne flase medzi ludi, v kazdej skupine sa najde zviera
@wewo konkretne som sa pytal na tu BA skupinu lebo nevidel som žiadnu ich zmysluplnu prezentaciu či sa schadzaju a kecaju len pre seba alebo robia niečo Antifacka alebo len vyvolaju konflikt a zberu po držke ( priklad)
prečo prave Nazi ?
neviem či tam najdeš nejaku otvorenu diskusiu o tom
@mm47 pripadne aj prve video čo som dal tak povedia pre pobavenie .....tiež "nacek" spravil krok v pred a dav cuvol ....je to tam na paru sekundach vidno pekne
@revolucion ja som bola zarytá antifačka, pre nedávnom ešte (rok asi dozadu) a proste odvtedy mi jednoducho došlo pár veci, jednoducho že častokrát tie pseudo antifa skupiny su o ničom, určite ze nemam rada nackov a všetko a celkovo nacizmus.
@buffer ja som pochopil na čo sa pýtaš, ale takto: Čo ťa do toho?
Sú to citlivé veci a ty si neonacista (alebo minimálne ich sympatizant), nikto ti tu o Bratislavskej Antife žiadne užitočné informácie neposkytne. A dobre vieš, ako sa Antifa prezentuje - rovnako ako náckovia, teda primitívne.
Akurát sa tu tak vyvolá flamewar, lebo toto nie je téma, o ktorej sa dá rozumne diskutovať. Náckovia nech vykapú a antifáci nech dostanú rozum, iné riešenie neexistuje.
@sisel ale preco ludia (najma na SK) vo vsetkom vidia len nejaku skupinu, neaky image, skratka tym chcem povedat ze ludia pod ANTIFA vnimaju hned anarchystov co ziju v squatoch a podobne, tak si vytvor vlastny antifa, kazdy kto je proti fasistom je antifa predsa, nikde neni napisane ze je to skupinka punkacov
@revolucion ale tak to je čo si všimam okolie ako som pisal, že ľavicu tvoria vo väčšine take slabšie povahy slabšie osobnosti ...a pravica sice dosť vysoke percento ľudia čo maju až priliš silne chute sa nejako presadiť (bitky, nasilie) a pod.
@buffer mozno to tak je ked sa nato pozrie clovek globalne , hitler tiez nebol Steven Segal a ja som lavicovy a nie som vychrtli outsider takze je to asi len co sa tyka punkaci vs. nackovia
@revolucion neviem posudiť aky si, nejde len on to či niekto ma 100kg a pod. aleje to aj o tom ...ale pisal som vo väčšine čiže vynimky nevylučujem na obidvoch stranach .....
@mm47 kulturisti niesu dobry na riešenie takychto veci su sice objemny ale to môže prekažať sice Cibuľa no neviem ho zaradiť keďže veci okolo neho su ake su , ale na pseudohajzlikov to stači maš jasne
@wewo pripadá mi vtipné (a celkovo na "antife"), ako by si všetkých "náckov" povraždil, (prípadne menej "odvážni" dali pozabíjať), a hneď na to odsúdiš agresivitu vo forme bitky. V tomto mi prídu tzv. "antifáci" dosť odveci, keď raz násilie naoko odsudzujú.
A tí skutočne agresívni, ktorí majú potrebu sa biť z oboch skupín nech sa bijú spolu od rána do večera, ale napádať v presile jednotlivcov, prípadne podpaľovať pod rúškom tmy autá je zbabelé a choré.
V žiadnom prípade to nie je rovnaké, pretože farbu pleti si nemôžeš vybrať, človek sa taký narodí.
Účes je imidž, a je čisto na tebe ako chceš prostredníctvom imidžu na ľudí pôsobiť. Metalista s metrovými vlasmi chce svojimi vlasmi niečo povedať, a väčšinou aj stodristaťkilový nasratý chlapík v masskáčovej Aplha Industries mikine schce svojou vyholenou hlavou niečo povedať.
(nijako sa vám nechcem zapájať do diskusie, ani neviem o kom sa bavíte, ale proste nie je to to isté a basta.)
@mm47 to isté môžem povedať o cigáňovi, že po 5 sekundách vidím, či je slušný alebo ďalší asociál, a takisto hovoríš o všetkých holohlavých, dokonca aj o krátkovlasých
@wewo ten, kto chce nosiť krátke vlasy nemôže za to, že nejaká skupina sa vyznačuje nosením krátkych vlasov, alebo taký nemá právo sa na krátko ostrihať? Tu sa hovorí o vlasoch nie o nejakej mikine, aj keď aj to je každého osobná vec, čo si oblečie (tým ťažko niekomu ublíži), takisto kto koľko váži. A takisto poznám chalanov s dlhými vlasmi, ktorí metal vôbec nepočúvajú.
@mm47 ľudia majú právo sa narodiť ako černosi, no majú aj právo vybrať si ako budú vyzerať a aj na vlastný názor majú plné právo. Preto sa mi nezdá správne len za to ich napádať.
antifa ??? ta nás zničí oni si iba hľadajú dôvod aby mohli provokovať spustukrát som zažil ako bezdvovodne napadli inych a ani zdaleka neboli nac !! a inak začo bojuju hm bojujú zato aby sa cigáni ktorý nepracujú a nechcú pracovať mali lepsie. no proste nic s toho !!!
ps. nesom nacek mam spustu ciganov kamaratov a maju podobný názor na tých čo im džubu ich povesť. nehadžem všetkých do jedneho vreca
@mm47 reči rečí a žiadne skutky mam spustu kamošov nackov a a proste bojujú za to čo veria ! anti bojujú tiež za to čo veria ! obe strany maju plusy aj mínusy a tak ako si ich opisal sa chova každá jedna skupina že ked ich je viac tak su frajeri.
@daciana po učasti na väčšine zhromaždení rečni viacmenej len Kotleba zvyšok tam tvori tak povediac jeho osobnu stráž, zapajaju sa do diskusii menej ako on napríklad aj keď policia vie stale pripraviť čosi zaujimave na Kotlebu tak ho akoby by chrania vlastnymi telami
Globalizacia a postupne vytvaranie vseobecnej ludskej kultury je jedinym riesenim na etnicke a nabozenske spory. Jedneho dna sa bude ludstvo smiat na nasej spolocnosti, aka bola neskutocne primitivna.
Nemám rada Antifu ... je pekné biť sa do pŕs aký sú strašne proti násiliu a robia dobrú vec, ale ako ju robia? 100x horšie ako tí, proti ktorým "bojujú". áno, aj na pravo aj na lavo sú obmedzené hovadá, ale zlú skúsenosť mám zatiaľ len s antifákmi.
Proste, ak chcem šíriť toleranciu medzi ľuďmi a čo to oni chcú, zo zápalnou flašou to pôjde ťažko, spitým sa im to bude tiež ťažko vysvetlovať, špinavých s tým ích podivuhodným výzorom tiež ... mám dosť 15ročných "antifáčok" čo v sobotu večer behajú na sídlisku a vykrikujú tie svoje heslá a nadávajú všetkým čo idú okolo a to isté aj s ich nie o moc starších kamarátov. Nenachádzam logiku v tom ich konaní ... proste, sú horší ako tí, proti ktorým bojujú. bývam tam, kde ich je dosť, niesom jedna z nich, nikdy nebudem, ale nikdy mi nič neurobili.
@60@buffer myslím, že taký pán Pavlík ( » necenzurovane.cwahi.net/... ) má mnohokrát aj dlhší príhovor ako Kotleba a Marián Mišún sa tiež často zapája do diskusií a aj príhovory má takmer na každej akcii. A aj taký Marcel Urban. A nezdá sa mi, že práve títo by bránili Mariána fyzickou silou. A vždy má slovo aj niekto ďalší, kto má o to záujem.
@70@mm47 ale to spoznáš podľa správania, a nie podľa vzhľadu
@daciana Pavlík je starý, podľa mňa taký ľudový rozprávač, opiera sa o názory cirkvi, ktorá je aka je .... ostatní môžu byť...len viac ponukať riešenie by mohli a nie hovoriť o tom čo je známe ....poprípade sa tak neviazať len na veci okolo kultúry si myslím, že socha alebo pamiatka na Štefánika nás nenakŕmi ...
a zas nemajú toľko "priležitosti" ho brániť fyzicky
@69@transplantovana dokáž, že konkrétni jednotlivci, ktorých tu osočuješ mali niekedy iný názor ako ten, ktorý tu teraz prezentujú, že sa len hrajú na "dobrých"
@buffer to, že je starý nie je vôbec hendikep, práve naopak za ten čas mal možnosť nazbierať oveľa viac skúseností a vybudovať si povesť čestného a spravodlivého človeka. A v prvom rade sa opiera o konkrétne fakty a dokumenty a všetky argumenty má podložené. A to že je kresťansky založený myslím, že tiež nie je zlé, keďže aj právo v dnešnej dobe sa opiera o kresťanskú mravnosť.
Keby si ho počúval, aj by si zistil príčiny dnešnej situácie.
@daciana počul som ho dokonca tam ma aj video ako reční. To, že je kresťansky založený je pekné ale na Slovensku je cirkev už nie veľmi populárna. to je jasne, že skúsenosti by mal mať viac aj, že ma tie veci čo publikuje podložene ale chyba mu taký "mladý" pohľad na vec ...on je stara škola takpovediac. to je môj názor naňho.
@daciana btw. nemáš niečo kde sa vyjadruje k cirkvi ? Ak sa vyjadroval aj na tu tému, lebo tam je tiež kopec nezrovnalosti a voči ľuďom celkom ne fér praktiky + to ako je cirkev zvyhodňovaná a pritom je to podnik ako každý iný. V tom čo ma na stránke čo spomínaš ide celkom jedna ruka s cirkvou.
@mm47 teraz by sa dalo polemizovať ale len čisto teoreticky ....keď si bol vtedy podľa vzoru arijca ( blond, modre oči, určity vzrast a pod.) si sa mal relativne na tu dobu dobre ....to len tak ma napadlo
@mm47 to som len tak strelil ...vojna tych arijcov vyhladila da sa povedať ... ale mňa osobne zaraža ak širia Hitlerov nacizmus presne tí čo nesplňaju tie požiadavky arijskej rasy .... pilia pod sebou konar .... hlavne keď pre tu ideologiu su neprijatelný ....nehovoriac napr. o tom, že Slovania mali byť použity len ako pracovna sila ...no ale tak nemaju to asi naštudovane
@buffer myslím, že sú v strane aj ľudia s mladým pohľadom a viacerí. On možno zaujme inú vekovú kategóriu ľudí, no aj to myslím treba. Je to vec pohľadu.
Asi som ťa nie celkom pochopila, o čo ti ide v súvislosti s tou cirkvou. Má na stránke aj články, kde kritizuje cirkev.
@daciana musim ich pohladat. Mal som na mysli cirkev a to kto ju vedie aspoň na SLovensku tiez "komunisti" statu neodvadzaju nic(rarita v EU) a od statu prijmaju a nasledne prijmaju aj od ludi niekto by si pomyslel milodari ale ak sa robi nejaka cirkvna akcia cirkev ma akysi svoj cennik to som myslel a mnoho ineho ale to len tak v skratke na mobile sa mi zle pise
antifa nieje organizovana to je jedina chyba kazdy je antifa iba za pocitacom...ale nechapem pravicakov v tom ze za to ze pocuvam punk a inak sa obliekam bavi ma nieco ine ako inich ludi v mojom veku preco som hned antifa...ako fajn som prosti rasizmu a podobne ale niesom bojovy typ a jedna pravda je to ze P.E. zautocia iba ked vedia ze vyhraju proste je ich viac alebo su silnejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Kedysi som bol "veľký antifašista", aj keď paradoxne, Antifa na Slovensku neexistuje (resp. v Bratislave vôbec, tu a tam je niekde niečo posprejované ale viac menej poznám toto "podsvetie" a nikto tu nie je aktívny, nič nie je organizované).
Ťažko povedať. S ich heslami typu "Good night white pride" rozhodne súhlasím, ale nemyslím si, že sú to nejakí bojovníci za spravodlivosť. Každý z nich má hrdé reči, ale keď bol nazi pochod tak sme tam (ako proti náckom, nie za Antifu, ale ako normálni ľudia čo s tým nesúhlasili) došli štyria (!). Antifáci sa išli ožrať, alebo od strachu doma sedeli.
Tiež viem, že keď som cez leto šiel na krátko, resp. úplne na holú hlavu a nosil Harringtonku (nosia takú náckovia, aj keď paradoxne je to skinheadské a pankáčska bunda), tak ma chceli Antifáci zbiť, iba tak, lebo som bol sám a ich šesť. Ešte že som medzi nimi poznal niekoho z videnia a spoznal ma
Náckov nenávidím, strieľal by som ich do radu, ale Antifáci tiež nie sú bohviečo. Na oboch stranách sú agresívne hovädá ktoré sa chcú biť a robiť problémy a pustia sa do niekoho v presile, respektíve iba do slabších. Jedna strana chce vyvolať vojnu a šíri medzi ľuďmi neznášanlivosť, druhá sú sfetované socky, no vyberte si.
Najlepšie by na svete bolo, keby neboli náckovia, a tým pádom ani žiadna Antifa. Howg.
Antifa je jedno veľke (ne)združenie feťakov.
Áno myslím si že sú tam tí čo to nemajú v gebuli v poriadku....neonacisti pochopiteľne.
Bojom sa nič nedosiahne!
ja sa asi idem na stránku národného odporu pýtať, že ako sa tá skupina prejavuje, prezentuje
Vyholenemu nedohovoris , nepresvedcis ho slovami
za chvílu nás dovedú ku tomuto
V buse som raz videl skupinu , robili sa panmi ale keby tam bol ktokolvek z nich sam tak by ani hubu neotvoril.
Uprimne dal by som im vsetkym gilotinu , aj vsetkym co k nim akokolvek inklinuju
prečo prave Nazi ?
neviem či tam najdeš nejaku otvorenu diskusiu o tom
čosi podobne v inom meritku sice ina krajina .... zaleži od ľudi nie od prislušnosti
Sú to citlivé veci a ty si neonacista (alebo minimálne ich sympatizant), nikto ti tu o Bratislavskej Antife žiadne užitočné informácie neposkytne. A dobre vieš, ako sa Antifa prezentuje - rovnako ako náckovia, teda primitívne.
Akurát sa tu tak vyvolá flamewar, lebo toto nie je téma, o ktorej sa dá rozumne diskutovať. Náckovia nech vykapú a antifáci nech dostanú rozum, iné riešenie neexistuje.
Tí čo vidím ja občas tu sú vyholený ale zbabelí pubertiaci , asi poloviční odomna.
asi poznas
Ale na takeho Kotlebu by stacil aj jeden chalan co chodi do mojej posilky
to, že LSNS a teda Kotlebu podporuju aj "nackovia" nijak z neho "nacka" nerobi
A tí skutočne agresívni, ktorí majú potrebu sa biť z oboch skupín nech sa bijú spolu od rána do večera, ale napádať v presile jednotlivcov, prípadne podpaľovať pod rúškom tmy autá je zbabelé a choré.
Ale odsúdiť niekoho za dĺžku vlasov je myslím rovnaké ako odsúdiť niekoho za farbu pleti.
Takže nie si lepší ako priemerná osoba, ktorú odsudzuješ
V žiadnom prípade to nie je rovnaké, pretože farbu pleti si nemôžeš vybrať, človek sa taký narodí.
Účes je imidž, a je čisto na tebe ako chceš prostredníctvom imidžu na ľudí pôsobiť. Metalista s metrovými vlasmi chce svojimi vlasmi niečo povedať, a väčšinou aj stodristaťkilový nasratý chlapík v masskáčovej Aplha Industries mikine schce svojou vyholenou hlavou niečo povedať.
(nijako sa vám nechcem zapájať do diskusie, ani neviem o kom sa bavíte, ale proste nie je to to isté a basta.)
na cloveku bez vlasov vidis po 5 sekundach ci je nacek alebo mu to len sekne.
@wewo ten, kto chce nosiť krátke vlasy nemôže za to, že nejaká skupina sa vyznačuje nosením krátkych vlasov, alebo taký nemá právo sa na krátko ostrihať? Tu sa hovorí o vlasoch nie o nejakej mikine, aj keď aj to je každého osobná vec, čo si oblečie (tým ťažko niekomu ublíži), takisto kto koľko váži. A takisto poznám chalanov s dlhými vlasmi, ktorí metal vôbec nepočúvajú.
ps. nesom nacek mam spustu ciganov kamaratov a maju podobný názor na tých čo im džubu ich povesť. nehadžem všetkých do jedneho vreca
Nemám to od mamy
Viem, že to nepomôže, ale aký má význam ísť násilím proti násiliu..?
Celé je to ***
Proste, ak chcem šíriť toleranciu medzi ľuďmi a čo to oni chcú, zo zápalnou flašou to pôjde ťažko, spitým sa im to bude tiež ťažko vysvetlovať, špinavých s tým ích podivuhodným výzorom tiež ... mám dosť 15ročných "antifáčok" čo v sobotu večer behajú na sídlisku a vykrikujú tie svoje heslá a nadávajú všetkým čo idú okolo a to isté aj s ich nie o moc starších kamarátov. Nenachádzam logiku v tom ich konaní ... proste, sú horší ako tí, proti ktorým bojujú. bývam tam, kde ich je dosť, niesom jedna z nich, nikdy nebudem, ale nikdy mi nič neurobili.
predovšetkým názory náckov, ktorí sú na titulke nového času a tvária sa, že sú dobrí ľudia, ktorí len chránia slovensko, ma rozosmiali
inak, @wewo tak sa má hovoriť!
@daciana Presne , vidis to hned , takmer vzdy sa to da odhadnut , tak mylsim ze to ked vidim nacka a nemam ho rad je v poriadku.
@70 @mm47 ale to spoznáš podľa správania, a nie podľa vzhľadu
a zas nemajú toľko "priležitosti" ho brániť fyzicky
Keby si ho počúval, aj by si zistil príčiny dnešnej situácie.
Bez nackov by bolo na svete lepsie , nikto ich nema rad , ten kto ma nech sa posere.
Koniec.
Nevidim na nackoch nic pozitivne a ten kto ano je pre mna PAKO co by si mal zazit 40.te roky 20. storocia.
Stale je to ale zly pomer aj keby kazdy druhy nemec tak vyzeral
Asi som ťa nie celkom pochopila, o čo ti ide v súvislosti s tou cirkvou. Má na stránke aj články, kde kritizuje cirkev.
Potrebuju niekam patrit , len su prilis hlupy na sport alebo inu cinnost